Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ajoneuvoalan ammattitutkinto työnjohdon osaamisala | autoala

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Pääkaupunkiseutu
Koulutus
Ajoneuvoalan ammattitutkinto työnjohdon osaamisala /autoala 			Alkaen 0 EUR + alv 0 % 	Pääkaupunkiseutu 	Kysy seuraavaa aloitusta

Ajoneuvoalan ammattitutkinto työnjohdon osaamisala | autoala

Autoalan työnjohtaja toimii huollon asiakaspalvelussa ja yleensä myös mekaanikkojen esimiehenä autoliikkeissä ja korjaamoissa. Tehtäviin kuuluu töiden vastaanottoa, asiakaspalvelua, hinnoittelua ja organisointia. Yhteistyö automyynnin, varaosamyynnin ja erilaisten alihankkijoiden kanssa on osa työnjohdon päivittäistä tehtäväkenttää.

Työpaikkoja ovat mm. kevyen- ja raskaankaluston autoliikkeet ja korjaamot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto työnjohdon osaamisala | autoala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Valintaperusteet:

  • Ajoneuvoalan ammattitutkintoon valmentavan koulutuksen pääsyn edellytyksenä on kiinnostus ajoneuvotekniikasta, tietotekniikasta, digitaalisista toimintaympäristöistä, asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Lisäksi edellytetään vähintään B-luokan ajo-oikeus (ajokortti) sekä soveltuvuus alalle.
  • Ajoneuvoalan erikoisammattitutkintoon hakeutuville suosituksena on yli 5 vuoden työkokemus vaativissa autoalan työnjohdon työtehtävissä.

Tutkinto / todistus

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto työnjohdon osaamisala | autoala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ajoneuvoalan ammattitutkinto työnjohdon osaamisala | autoala täytä seuraavat tiedot: