Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asbestikartoittajan henkilösertifikaatti

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
2 päivää
780 EUR + alv 24 % (yht. 967,20 EUR)
Kysy lisätietoja
   
Lähiopetus
Vantaa
Koulutus
Asbesti

Asbestikartoittajan henkilösertifikaatti

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia asbestikartoitukseen ja näytteenottoon, joita tarvitaan pienimuotoisissa huoneistoremonteissa (esim. keittiö- ja kylpyhuoneremontit) sekä pientalojen katto- ja julkisivuremonteissa.

Koulutus toteutetaan lähipäivän osalta luentomuotoisena, ja siinä perehdytään käytännön esimerkein asbestin käyttöön rakentamisessa eri aikakausina. Koulutuksessa perehdytään myös asbestiin liittyvä lainsäädäntöön, sekä miksi ja milloin asbestikartoitus tulee suorittaa.

Lähipäivän jälkeen osallistuja laatii asbestikartoituksen todelliseen kohteeseen; joko kiinteistön asuinhuoneiston sisäpuolisiin osiin (kylpyhuone, keittiö) tai pientaloon. Kartoitusraportit toimitetaan kouluttajalle, ja ne käydään läpi toisen lähipäivän aikana. Koulutuksen hyväksytysti suorittanut osallistuja saa koulutuksesta todistuksen.

Osaamisen osoittaminen

Koulutuksen päätteeksi järjestetään kirjallinen tentti. Työnäyttö suoritetaan lähipäivien välissä itsenäisesti.

Henkilösertifiointi

Koulutuksen kokonaisuudessaan suorittanut voi hakea henkilösertifiointia Suomen Laatusertifiointi Ry:lta. Henkilösertifikaatin myöntäminen edellyttää, että hakijalla on asbestipurkupätevyys, 18 kuukautta työkokemusta rakennusalalta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asbestikartoittajan henkilösertifikaatti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen osallistujalta edellytetään ennakkoon vähintään asbestipurkukurssin suoritus.

Koulutuspaikka

TTS Työtehoseura, Sarkatie 1, 01720 Vantaa.

Tiedustele mahdollisuutta etäkoulutukseen.

Kustannukset

Koulutus 780€ + alv 24%. Sisältäen lounaat ja aamu- ja iltapäiväkahvit.

Kirjallinen koe, näyttötyönä tehtävän asbestikartoituksen arviointi sekä suorituksen rekisteröinti 180€ + alv 24%.

Koulutusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua.

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Myöhemmin kuin kaksi viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista peritään 50 % osallistumismaksusta ja myöhemmin kuin viikkoa ennen tilaisuutta tehdyistä peruutuksista osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asbestikartoittajan henkilösertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asbestikartoittajan henkilösertifikaatti täytä seuraavat tiedot: