Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asbestipurkaja

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
3 päivää
890 EUR + alv 24 % (yht. 1 103,60 EUR)
Useita aloituksia
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Vantaa
Koulutus
Asbestipurkaja työssään

Asbestipurkaja

Asbestia riittää purettavaksi vanhoissa rakennuksissa ja rakenteissa vielä
vuosikymmeniksi. Koska asbesti on terveydelle erittäin vaarallista, on olennaista, että purkutyöt tehdään turvallisesti varmistaen niin työntekijöiden kuin sivullistenkin osalta, ettei asbestialtistumista tapahdu.

Koulutuksen tavoitteena

  • on antaa opiskelijalle valmiudet suunnitella ja
    toteuttaa asbestipurkua ohjeiden ja määräysten mukaisesti
  • on suoriutua pätevyyden varmistavista teoriatentistä ja työnäytöstä.

Koulutuksen sisältö

  • Asbestityöt: Asbestia sisältävät materiaalit, asbestipölyn aiheuttamat terveydelliset haitat, asbestia koskeva lainsäädäntö, asbestityömaan valmistelevat työt, jätteiden käsittely, työmaavalvonta ja hallinto, suunnitteluharjoitus, suojalaitteet ja niiden käyttö, suojausten rakentaminen, asbestinpoistoharjoitus, kohdepoistoharjoitus.
  • Purkutyö: Palo- ja kosteusvaurioituneen kohteen purkumenetelmät, kivihiilipikeä ja PCB:tä sisältävien rakenteiden ja rakennusosien purkutyömenetelmät, purkukohteen osastointitapa sekä koneet, laitteet, alipaineistus ja jätteiden käsittely.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asbestipurkaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua rakennuksilla työskentelevät purkutöitä tekevät työntekijät ja työnjohtajat. Vaatimuksena rakennusalan/purkutöiden työkokemus vähintään 1 vuosi.

Tutkinnon suorittajalta edellytetään suomenkielen taitotasoa B1.1. (Opiskelija selviytyy tavallisissa suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttö tilanteissa kohtalaisesti sekä työssä, että vapaa-aikana.)

Tutkinto / todistus

Koulutuksen suoritettuaan osallistuja voi hakea henkilösertifiointia Suomen Laatusertifiointi Ry: lta. Henkilösertifikaatti on luotettava menetelmä pätevyyden osoittamiseksi tilaajille.

Koulutuspaikka

TTS Työtehoseura, Sarkatie 1, 01720 Vantaa.

Tiedustele mahdollisuutta etäkoulutukseen.

Kustannukset

Kurssin hinta 890 € + alv. Kurssin hinta sisältäen tutkinnon viranomaismaksut, kahvit ja lounaat.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asbestipurkaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asbestipurkaja täytä seuraavat tiedot: