Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asbestipurun päivityskoulutus

TTS
Yhteenveto
2 päivää
   
Vantaa
Avoin koulutus

Video

TS kouluttaa rakennusalalle. Oletko kiinnostunut talonrakentamisesta, työnjohtotehtävistä, kiinteistönhoidosta, maarankentamisesta tai torninosturissa työskentelystä? Rakennusalalla töitä on myös korjausrakentamisessa uudisrakentamisen ohella. Töitä on, tekijöitä puuttuu!

Asbestipurun päivityskoulutus

Asbestipurkutyön päivityskoulutus

Vanhentuuko asbestinpurun pätevyytesi? Päivitä tietosi!

Asbestitöiden tekemiseksi tarvitaan tiedot ja taidot työn turvalliseen suorittamiseen työsuojeluviranomaisen hyväksymällä tavalla. Asbestipurkukoulutus on tarkoitettu työntekijöille ja työnjohtajille, jotka työskentelevät rakennuksilla ja suorittavat purkutöitä.

Asbestipurun päivityskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut asbestipurun koulutuksen ennen vuotta 2011. Lainmuutoksen mukaan vanhat pätevyydet, jotka pohjautuvat muuhun kuin virallisen tutkinnonosan suoritukseen, tulevat vanhenemaan. Tällä koulutuksella pystyt päivittämään pätevyytesi nykylainsäädännön vaatimusten mukaiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asbestipurun päivityskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Asbestipurun päivityskoulutus soveltuu asbestitöitä tehneille, jotka ovat suorittaneet koulutuksen ennen vuotta 2011.

Aikataulu

Ensimmäinen koulutuspäivä on kello 9.00–17.00 ja toinen kello 8.00–16.00

Koulutuspaikka

TTS

Sarkatie 1
01720 Vantaa

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 550 € + alv 24 % sisältäen koulutuksen, arviointitilaisuuden, tutkintomaksun, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaat.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asbestipurun päivityskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asbestipurun päivityskoulutus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.