Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asbestityöt (purkukoulutus)

TTS
Yhteenveto
3 päivää
   
Vantaa
Avoin koulutus

Video

TS kouluttaa rakennusalalle. Oletko kiinnostunut talonrakentamisesta, työnjohtotehtävistä, kiinteistönhoidosta, maarankentamisesta tai torninosturissa työskentelystä? Rakennusalalla töitä on myös korjausrakentamisessa uudisrakentamisen ohella. Töitä on, tekijöitä puuttuu!

Asbestityöt (purkukoulutus)

Asbestityöt (purkukoulutus)

Opi turvallinen asbestipurkutyö 

Asbestityöt ­-koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään asbestipurkutyötä turvallisesti ja työsuojeluviranomaisten hyväksymällä tavalla. 

Koulutus ja näyttötutkinto kestää kolme päivää, josta annetaan erillinen todistus. Näyttötutkinnon hyväksytysti suorittaneet saavat tutkintotodistuksen, jonka vahvistaa tutkintotoimikunta.

Asbestityöt-koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

 • asbestia sisältävät materiaalit
 • asbestipölyn aiheuttamat terveydelliset haitat
 • asbestia koskeva lainsäädäntö
 • asbestityömaan valmistelevat työt
 • jätteiden käsittely
 • työmaavalvonta ja hallinto
 • suunnitteluharjoitus
 • suojalaitteet ja niiden käyttö
 • suojausten rakentaminen
 • asbestinpoistoharjoitus
 • kohdepoistoharjoitus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asbestityöt (purkukoulutus), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Asbestityöt-­koulutukseen voivat hakeutua rakennuksilla purkutöitä tekevät työntekijät ja työnjohtajat. Uusi lainsäädäntö tuli voimaan 1.1.2016. Uudet asbestipurkuluvat myönnetään määräaikaisiksi ja toistaiseksi voimassa oleviksi. Jatkossa lupaviranomainen pitää rekisteriä asbestipurkutyöluvista ja pätevistä työntekijöistä.

Kustannukset

Asbestityöt­koulutuksen hinta on 890 € + alv 24 % sisältäen koulutuksen, arviointitilaisuuden, tutkintomaksun, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaat.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asbestityöt (purkukoulutus)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asbestityöt (purkukoulutus) täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Työelämän turvallisuuskoulutukset

KIP Service Oy tarjoaa laadukkaat turvallisuuskoulutukset (mm. Kokkolassa), kuten Tulityökortti, Työturvallisuuskortti ja monet muut koulutukset.