Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Koronavirus vaikuttaa monen koulutussuunnitelmiin. Katso etäkoulutukset täältä ja osallistu kyselyymme: COVID-19 ja täydennyskoulutus

Autoalan työnjohtaja, auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinto

TTS
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Pääkaupunkiseutu
Työelämän tutkinnot

Syvennä osaamistasi auto- ja kuljetusalan työnjohdon sammattitutkinnolla]

 Autoalan työnjohtaja, auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinto

Suorita autoalan työnjohdon ammattitutkinto

Autoalan työnjohtaja toimii huollon asiakaspalvelussa ja yleensä myös mekaanikkojen esimiehenä autoliikkeissä ja korjaamoissa. Tehtäviin kuuluu töiden vastaanottoa, asiakaspalvelua, hinnoittelua ja organisointia. Yhteistyö automyynnin, varaosamyynnin ja erilaisten alihankkijoiden kanssa on osa työnjohdon päivittäistä tehtäväkenttää.

Työpaikkoja ovat mm. kevyen- ja raskaankaluston autoliikkeet ja ns. yleiskorjaamot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Autoalan työnjohtaja, auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkintoon valmentavan koulutuksen pääsyn edellytyksenä on kiinnostus ajoneuvotekniikasta, tietotekniikasta, digitaalisista toimintaympäristöistä, asiakaspalvelusta ja myyntityöstä. Lisäksi edellytetään vähintään B-luokan ajo-oikeus (ajokortti) sekä soveltuvuus alalle.

Videoesittely

TTS kouluttaa kaikkiin autoalan tutkintoihin. Alalla on paljon töitä, mutta tekijöitä puuttuu. Jos olet kiinnostunut hakeutumaan alalle tai olet jo alalla ja haluat suorittaa jatko-opintoja, meillä on sinulle varmasti ratkaisu.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksuton.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Autoalan työnjohtaja, auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : TTS

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi Linkki kotisivulle


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Autoalan työnjohtaja, auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Milleniaalijohtamisen koulutus

Tutkimalla millenniaalien odotuksia ja tarpeita löytyi ratkaisu, joka vie johtamisen tälle vuosituhannelle.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: