Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Automaalari

TTS
Yhteenveto
n. 6 kk
   
Pääkaupunkiseutu
Työvoimakoulutus
automaalarin koulutus

Automaalari

Opiskele automaalaamon perustyöt

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa automaalarin osatutkinto. Koulutus kestää n. 6 kuukautta ja se antaa hyvät valmiudet jatkaa automaalarin opintoja esim. oppisopimuksella. Koulutuksessa opiskellaan pohjatyömateriaalit ja hiontatekniikat, autojen suojaaminen, maalaamon työvälineet, ruiskutustekniikat ja pintamaalit, väriopin perusteet ja värien sekoittaminen. Lisäksi autoalan perustyöt, kuten henkilöauton rakenne, huollot ja liikenneturvallisuustarkastukset, sekä henkilöauton sähköjärjestelmien mittauksia ja peruskorjauksia.

Automaalarin työvoimakoulutuksen keskeinen sisältö:

  • Määräaikaishuollot ja katsastukset
  • Metallityöt, korjaamolaitteet, mittauslaitteet
  • Korjaamon asiakaspalvelu
  • Maalaamon työvälineet ja materiaalit
  • Pohjamaalaustyöt
  • Ruikutusvälineet ja ruiskutustyöt
  • Väriopin perusteet
  • Työssäoppiminen automaalaamossa

Lähiopetuspäivien määrä ja työssäoppimisen pituus tarkentuvat henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Koulutuksen kesto noin 6 kk. Opiskelua on n. 8 tuntia päivässä 5 päivänä viikossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Automaalari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hakijalle on eduksi auton perusrakenteen tuntemus ja käytännön asennuskokemus. Lisäksi vaaditaan vähintään B-luokan ajokortti ja soveltuvuus alalle.

Koulutuspaikka

Opetus tapahtuu TTS:n toimipisteessä Rajamäessä osoitteessa Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Automaalari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Automaalari täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kouluttaudu verkossa!

Kurssivalikoimassa mm. Ennakoiva ajo, Turvallinen työympäristö, Logistiikkaturvallisuus sekä Inhimillisten tekijöiden vaikutukset ja toiminta hätätilanteissa.