Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
1 vuosi
   
Nurmijärvi
Tutkinto
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto | TTS Työtehoseura

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Tavoitteena on, että koulutus ei tarjoa tietoa ainoastaan koulutuspäivissä vaan opittua tietoa sovelletaan pitkällä tähtäimellä oman yrityksen hyödyksi. Koulutukseen sisältyy 10 lähiopetuspäivää sekä omaan yritykseen tai työpaikalle suunnattu kehittämistehtävä, jossa keskityt juuri sinun yritystäsi koskeviin ajankohtaisiin aiheisiin: yrityksen laajentamiseen, investointien suunnitteluun, työyhteisön hyvinvointiin, kannattavuuden parantamiseen, työprosessien tai asiakkuuksien hallintaan.

Koulutuksen sisältö

Tässä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon johtavassa koulutuksessa keskiössä on oman yrityksesi kehittäminen. Johtaminen, talousasiat, asiakkuudet ja työprosessit ovat teemoja, joiden pohjalta lähestytään yrityksellesi tärkeiden ajankohtaisten kysymysten ratkaisemista. Koulutus etenee ”Yrittäjä edellä -ideologialla” ja sen aikana teet omaan yritykseesi kohdentuvan konkreettisen kehittämistehtävän, jonka toteuttamiseen saat tietoa ja henkilökohtaista ohjausta.

Jatkuvan oppimisen trendi koskettaa myös yrittäjiä. Jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä myös pienten ja keskisuurten yritysten on jatkuvasti kehitettävä omaa liiketoimintaosaamistaan. Osaaminen tuo kilpailuetua ja erottautumisen mahdollisuuksia markkinoilla.

Lähipäivien teemat

Koulutus alkaa ensimmäisillä lähipäivillä 15.–16.10.2020. Koulutuksen toteuttajana on TTS Työtehoseura, joka on erikoistunut työn tuottavuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden edistämiseen.

Muiden lähipäivien ajankohdat vahvistuvat opintojen alkaessa. Lähipäivien sisältöinä ovat:

1. Yrittäjä johtajana ja kehittäjänä – jatkuvan oppimisen polku Muuttuvan työelämän trendit ja tulevaisuuden verkostot Johtajana toimiminen ja minä johtajana DiSC –työyhteisö profiili, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen tunnistaminen Yrityskohtaisen kehittämissuunnitelman ohjeistus ja johdanto aiheen valintaan

2. Visio, strategia ja missio. Haaveile, suunnittele ja toteuta.
Strategiatyön johtaminen, näkökulmana pienet ja keskisuuret yritykset Suuntana tulevaisuus – millaisilla valinnoilla yrityksesi menestyy Kasvu, erikoistuminen, laajentaminen vai säilyttäminen ennallaan – herättelyä tulevaisuuteen

3. Kannattavuus nyt ja pitkällä tähtäimellä Talouden johtaminen - kannattavuuslaskelmat ja tilinpäätöksen tulkinnat Riittääkö rahat: budjetoinnin tärkeys Oikealla hinnoittelulla lisää kannattavuutta

4. Sujuvalla työllä työyhteisöön hyvinvointia Työyhteisön, henkilöstön ja osaamisen johtaminen Työhyvinvoinnin perusteet: keskeiset lait, eri toimijoiden oikeudet ja velvollisuudet.

5. Tunnetko yrityksesi työprosessit ja asiakkuudet?
Projektien ja prosessien johtaminen - tuottavuuden perusteet ja työn sujuvuus Asiakkuuksien johtaminen: kuluttajakäyttäytymisen muutokset ja asiakkuuksien hallinta Markkinointiviestinnän keinot ja hyvän myyntityön valttikortit

6. Kehittämistehtävien esittelypäivä

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu pk-sektorin yrittäjille ja pk-yritysten johtotehtävissä toimiville henkilöille toimialasta riippumatta. Ohjelma sopii hyvin myös perheyrityksissä työskenteleville perheenjäsenille, jotka osallistuvat yrityksen johtamiseen tai ovat siirtymässä yrityksen johtoon, omistajaksi tai osakkaaksi.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Aikataulu

Koulutus alkaa ensimmäisillä lähipäivillä 23.–24.4.2020 ja kestää noin vuoden. Opiskelun alkuvaiheessa jokaiselle tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Kokonaisuus muodostuu kuudesta jaksosta, minkä lisäksi workshopeissa toteutetaan ryhmä- ja henkilökohtaista ohjausta.

Koulutuspaikka

Toteutuspaikkana on TTS Työtehoseuran Rajamäen toimipiste Nurmijärvellä. Osoite: Työtehoseura, Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki.

Kustannukset

Koulutuskokonaisuuden hinta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon suorittavalle on 1495 euroa (alv 0 %), sisältäen 10 koulutuspäivää, koulutusmateriaalit sähköisesti sekä yrityskohtaisen kehittämistehtävän ohjauksen workshopeissa. Lounas, matka- ja majoituskulut omakustanteisesti. Voit myös tiedustella oppisopimuksen mahdollisuutta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: