Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Linja-automekaanikko | Ajoneuvoalan ammattitutkinto

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Nurmijärvi
Koulutus
Linja-automekaanikko | Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Linja-automekaanikko | Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Hyötyajoneuvoasentajan tehtäviin kuuluu kuorma- ja linja-autojen huoltoon ja korjaukseen liittyvät työtehtävät ja muut perävaunujen, päällirakenteiden tai korisähkötekniikan vaihtelevat tehtävät.

Hyötyajoneuvoasentajan työpaikkoja on maahantuojien merkkikorjaamoissa, muissa kuorma- tai linja-autokorjaamoissa tai kuljetusliikkeiden korjaamoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Linja-automekaanikko | Ajoneuvoalan ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Raskaskalustomekaanikon valintaperusteet

  • Autoalan perustutkinnon valmentavaan koulutukseen edellytetään kiinnostus raskaan kaluston tekniikasta ja autosähkötekniikasta, tietotekniikan perusosaaminen, B-ajokortti sekä soveltuvuus alalle.
  • Ajoneuvoalan ammattitutkintoon hakeutuville suosituksena on 1-3 vuoden kokemus ajoneuvoasentajan ammatissa toimimisesta.
  • Ajoneuvoalan erikoisammattitutkintoon hakeutuville suosituksena on yli 5 vuoden työkokemus vaativissa autokorjaamon työtehtävissä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Linja-automekaanikko | Ajoneuvoalan ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Linja-automekaanikko | Ajoneuvoalan ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: