Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Märkätila-asentajan henkilösertifikaatti

TTS
Yhteenveto
1 päivä
   
Vantaa
Avoin koulutus

Hanki märkätila-asentajan henkilösertifikaatti

Märkätila-asentajan henkilösertifikaatti, TTS Työtehoseura

Märkätila-asentajan henkilösertifikaatti

Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijalle sellaiset tiedot ja taidot, että hän pystyy tekemään rakennusten märkätilojen vedeneristystyöt itsenäisesti määräysten, suunnitteluasiakirjojen ja asennusohjeiden mukaan oikeaa työjärjestystä noudattaen.

Märkätila-asentajan koulutus sisältää:

  • Märkätilarakenteiden rakennusfysiikan perusteita
  • Märkätilojen pohjarakenteet ja laadun varmistaminen
  • Vedeneristyksen laadun mittaus
  • Rakentamismääräykset ja ohjeet
  • Märkätilojen rakennepiirustukset
  • Märkätilojen läpiviennit, mm. lattiakaivo
  • Vedeneristystyöt/mallinäytökset
  • Tentti työmaalla
  • Vedeneristystyön näyttö, työsuunnitelma
Märkätilojen vedeneristys -koulutus toteutetaan yhden teoriapäivän aikana, minkä jälkeen on kirjallinen tentti sekä työnäyttö sertifioidulla vedeneristeellä tai muovimatolla työmaaolosuhteissa. Näyttöjä arvioidaan koulutuksen alusta lähtien. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Märkätila-asentajan henkilösertifikaatti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakeutua henkilöt, jotka työskentelevät märkätilojen vedeneristäjinä ja joilla on alan peruskoulutus tai vastaava työkokemus.

Videoesittely

TS kouluttaa rakennusalalle. Oletko kiinnostunut talonrakentamisesta, työnjohtotehtävistä, kiinteistönhoidosta, maarankentamisesta tai torninosturissa työskentelystä? Rakennusalalla töitä on myös korjausrakentamisessa uudisrakentamisen ohella. Töitä on, tekijöitä puuttuu!

Kustannukset

Koulutuksen hinta 280 € + näyttö 150 € + matkakulut näyttöpaikalle + alv 24%. Hinta sisältää koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Märkätila-asentajan henkilösertifikaatti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : TTS

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Märkätila-asentajan henkilösertifikaatti täytä seuraavat tiedot: