Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | viheraluemestari

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
1,5 vuotta
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Nurmijärvi
Koulutus
Viheraluemestariksi opiskelevia puutarha-alan ammattilaisia

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | viheraluemestari

Viheraluemestarin koulutus antaa osaamisen viheralan organisaation viestintään, hankinta- tai tarjoustoimintaan sekä työmaan tai organisaation johtamiseen. Esimies- ja työnjohto-osaamista voi suunnata organisaatioin markkinointiin, omaisuuden hallintaan, työmaan valvontatehtäviin tai kansainvälisiin toimintaympäristöihin.

Toteutus

  • Oppisopimuskoulutus. Oppisopimuksen laativat opiskelija, työnantaja ja oppisopimustoimisto. Oppisopimus tulee olla voimassa koko koulutuksen ajan.
  • Ennen koulutuksen alkua jokaiselle hakeutujalle laaditaan henkilökohtaistamissuunnitelma, jossa kartoitetaan osaamisvaje erikoisammattitutkinnon tavoitteisiin nähden ja tehdään suunnitelma valmistavan koulutuksen tarpeesta sekä tutkinnon suorittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | viheraluemestari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Puutarha-alalla työskenteleville alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa ja kehittää rooliaan ammatillisina erikoisosaajina. Esimiestöissä toimivat tai esimiestehtäviin tähtäävät saavat ohjausta itsensä johtamiseen sekä tärkeisiin esimiestaitoihin.

Tutkinto / todistus

Puutarha-alan erikoisammattitutkinto.

Osallistuminen Viheralan työmaan valvojana toimimisen opintoihin ja siihen liittyvän näyttötutkinnon suorittamiseen täyttää pätevyysvaatimukset täydennyskoulutuksen osalta, kun haet VYL:n Vihervalvojan pätevyyttä.

Koulutuspaikka

TTS, Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki (Nurmijärvi).

Kustannukset

Oppisopimus on opiskelijalle maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | viheraluemestari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puutarha-alan erikoisammattitutkinto | viheraluemestari täytä seuraavat tiedot: