Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | työmaapäällikön osaamisala (RET)

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
1–2 vuotta
   
Vantaa
Tutkinto

Video

Tutustu TTS Työtehoseuran Rakennusalan työnjohtokoulutuksessa opiskelevan Jouni Skipparin opintoihin.

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | työmaapäällikön osaamisala (RET) | TTS Työtehoseura

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | työmaapäällikön osaamisala (RET)

Tutkinnon suorittanut omaa laaja-alaiset ja edistyneet rakennusalan tiedot, jotka osoittavat asioiden hallintaa, kykyä soveltaa ja kykyä luoviin ratkaisuihin ongelmien ratkaisemiseksi. Henkilö kykenee johtamaan rakennusalan hankkeita ja pystyy selkeään päätöksentekoon omassa toimintaympäristössään.

Tutkinto muodostuu valmistavasta koulutuksesta, kirjallisista tehtävistä sekä työmaalla tehtävistä näytöistä. Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto koostuu pakollisesta tutkinnon osasta ja neljästä valinnaisesta osasta. Voit halutessasi osallistua useampaankin valinnaiseen tutkinnon osaan.

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkintoon (Työmaapäällikön osaamisala) tähtäävä koulutus on suunnattu kokeneille työnjohtajille, jotka hakevat pätevyyttä työpäälliköksi tai työmaapäälliköksi.

Työmaapäällikön osaamisalan sisältö

Pakollinen osa, yhteensä noin 7 lähipäivää

 • Rakennustyömaan osan kokonaisuuden hallinta, osa koostuu seuraavista osa-alueista:
 • Esimiehen työelämätaidot (neuvottelutaidot ja johtaminen)
 • Ajallinen suunnittelu ja ohjaus
 • Taloudellinen suunnittelu ja ohjaus
 • Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Valinnaiset tutkinnon osat (valittava neljä), kussakin 1-3 lähipäivää

 • Työmaatoteutuksen sopimustekniikka ja hankintamenettelyt
 • Tyomaatehtävien tehtäväsuunnittelu ja -ohjaus
 • Tyomaatoteutuksen suunnittelunohjaus
 • Työmaatoteutuksen olosuhteiden hallinta
 • Työmaatoteutuksen asiakkuuksien hallinta
 • Työmaatoteutuksen rakennus- ja talotekniikan yhteensovitus

Koulutuksen loppuyhteenveto ja päätöstilaisuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | työmaapäällikön osaamisala (RET), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on rakennusalan teknikon, rakennusmestarin, rakennusmestari AMK:n, rakennusalan insinöörin, - insinööri AMK:n tai - diplomi-insinöörin tutkinto ja kokemusta rakennustyömaan työnjohtotehtävistä tai niihin rinnastettava muuten hankittu osaaminen. Henkilö toimii rakennustyömaalla esimiestehtävissä ja johtaa työn toteutusta.

Tutkinto / todistus

Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto

Aikataulu

Koulutuksen kesto 1-2 vuotta, kurssivalinnoista riippuen n. 15-20 lähiopetuspäivää. Opiskelu muodostuu lähipäivistä, etäopiskelusta ja tutkinnon suorittamiseen liittyvistä näyttötehtävistä.

Valmistava koulutus toteutetaan henkilökohtaistetusti, tyypillisesti noin 1-1,5 vuoden aikana. Tutkintoon sisältyy näyttötehtäviä henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti.

Tutkintoon sisältyvät arvioitavat näyttötehtävät toteutetaan Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinnon (Työmaapäällikön osaamisala) perusteiden mukaisesti. Koulutuksen loppupuolella voi suorittaa työmaanäytöt tutkinnon osien käytännön hallinnasta.

Kustannukset

5 400€ alv 0% (veroton koulutuspalvelu).

Hinta sisältää tietopuolisen koulutuksen, lähiopetuksen materiaalit ja Rakennustiedon tietopalvelun käyttöoikeuden koulutuksen aikana, tutkintotilaisuudet ja arvioinnit, verkko-oppimisalustan käyttöoikeuden, opetustilat ja tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | työmaapäällikön osaamisala (RET)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto | työmaapäällikön osaamisala (RET) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: