Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Työntutkijan valmennusohjelma

TTS Työtehoseura
Yhteenveto
10 päivää
3 990 EUR + alv 24 % (yht. 4 947,60 EUR)
Kysy seuraavaa aloitusta
Haku päättyy: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Nurmijärvi
Koulutus
Työntutkijan valmennusohjelma | TTS Työtehoseura

Työntutkijan valmennusohjelma

Työtehoseura valmentaa työntutkijoita työn kehittäjiksi. Valmennus soveltuu eri toimialoille, pienille ja keskisuurille sekä suurille yrityksille. Kokonaisvaltaisella tutkimusotteella toteutettu työntutkimus on hyödynnettävissä yrityksen tuottavuuden, kilpailukyvyn ja henkilöstön työhyvinvoinnin edistämiseen.

Kokonaisvaltaisella tutkimusotteella toteutettu työntutkimus on hyödynnettävissä yrityksen tuottavuuden, kilpailukyvyn ja henkilöstön työhyvinvoinnin edistämiseen. Työntutkimuksen menetelmillä kerätty tieto siitä, miten työ tehdään ja mistä kustannukset syntyvät, auttaa parantamaan työn sujumista, kohdentamaan kehittämistoimenpiteet oikeisiin asioihin ja ottamaan työntekijät mukaan kehittämiseen.

Työntutkimuksen tuloksia voidaan hyödyntää esimerkiksi investointien kannattavuuden arvioinnissa, tuotannon suunnittelussa, menetelmä- ja laitekehityksessä, laaturatkaisuissa ja työn johtamisessa.

Toteutus

Työntutkijan valmennusohjelman toteutuksessa käytetään monimuotoisesti lähiopetusta ja verkko-opintoja sekä harjoitustehtäviä.

Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta, ota yhteyttä. Ajankohdat vahvistetaan syksyllä 2020.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työntutkijan valmennusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työntutkimuksen menetelmiä voidaan soveltaa mille tahansa toimialalle, pienille ja suurille yrityksille: valmennus soveltuu mm. teollisuusaloille, palveluyrittäjyyteen, logistiikka-alalle, toimistotyöhön, kaupan alalle ja terveydenhuoltoon.

Koulutuspaikka

Lähiopetuksen toteutuspaikkana on TTS Työtehoseuran Rajamäen toimipiste Nurmijärvellä, Kiljavantie 6, 05200 Rajamäki

Kustannukset

Kokonaisuuden hinta on 3990 euroa (+alv 24%), sis. aamu- ja iltapäiväkahvit.

Lounas omakustanteinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työntutkijan valmennusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS Työtehoseura

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa ammatillista lisäkoulutusta teknisillä aloilla ja ammateissa, joissa tarvitaan kädentaitoja. Tiivis yhteistyö toimialojen yritysten kanssa takaa sen, että koulutukset vastaavat työelämän tarpeisiin ja vahvistavat jo alalla toimivien ammattilaisten, asiantuntijoiden ja esimiesten osaamista. TTS Työtehoseuran tarjonnassa on koulutuksia, joissa...


Lue lisää kouluttajasta TTS Työtehoseura ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS Työtehoseura

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työntutkijan valmennusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: