Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työntutkijan valmennusohjelma

TTS
Yhteenveto
10 päivää
3 990 EUR + alv 24 % (yht. 4 947,60 EUR)
15.9.2020
Haku päättyy: 28.8.2020
   
Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu
Avoin koulutus

Työntutkijan valmennusohjelma

Työntutkijan valmennusohjelma

Työntutkijan valmennusohjelma

Työntutkijan valmennusohjelmassa opitaan tutkimaan, mittaamaan, parantamaan ja kehittämään työpaikalla esiintyviä työprosesseja. Työntutkimus kannattaa, sillä selvitysten mukaan jopa neljäsosa työajasta voi kulua suunnittelemattomiin häiriöihin, ”turhaan sähläämiseen”. 

Työntutkimuksen tuloksia voidaan hyödyntää investointien kannattavuuden arvioinnissa ja tuottavuuden parantamisessa. Erityisiä hyötyjä ohjelmasta on yrityksille, joilla on tavoitteita kilpailukyvyn parantamiseen. Valmennusohjelman hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen, joka antaa oikeuden tehdä työnmittauksia työmarkkinajärjestöjen laatiminen pelisääntöjen mukaan

Valmennuksen toteutus

Valmennukseen kuuluu lähiopetusta ja harjoitustehtäviä. Valmennuksen aikana tehdään käytännönläheinen, omaan yritykseen sopiva harjoitustyö, jossa sovelletaan opittuja asioita omalle työpaikalle. Lopputuotoksena on suunnitelma, joka voidaan toteuttaa työpaikalla tai jatkaa sen pohjalta kehitystyötä yhdessä esimiehen ja työyhteisön kanssa.

Koulutuksen sisältö

Valmennusohjelman kouluttajilla on monipuolista osaamista ja kokemusta mm. yrittäjyydestä, työntutkimuksesta, menetelmäkehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Kokonaisuus muodostuu viidestä 2 pv:n jaksosta, joissa pääteemoina ovat

1. Mitä työntutkimus on?

  • Kokonaiskuva ja hyödyt yrityksen kehittämiselle, menetelmien kehityksellä sujuvaan työntekemiseen

2. Tutkiminen, mittaaminen ja ajankäyttö

  • Menetelmät ja teoreettiset lähtökohdat, käytännönharjoitukset laskemiseen

3. Tarkastelussa työympäristö ja prosessit

  • Työn kuormitustekijät, riskien arviointi ja työturvallisuus

4. Hyödyt organisaation hyvinvointiin

  • Olosuhteet, ergonomia ja hyvinvoiva työntekijä osana tuottavuutta

5. Miten opittua sovelletaan käytännössä?

  • Työarvon määrittäminen ja laskennalliset ajanmääritykset, harjoitustehtävien purku ja analyysit, loppukoe

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työntutkijan valmennusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työntutkimuksen menetelmiä voidaan soveltaa mille tahansa toimialalle, pienille ja suurille yrityksille: valmennus soveltuu mm. teollisuusaloille, palveluyrittäjyyteen, logistiikka-alalle, toimistotyöhön, kaupan alalle ja terveydenhuoltoon.

Kustannukset

Valmennusohjelma sisältää 10 valmennuspäivää, koulutusmateriaalit sähköisesti, työpaikalle sovellettavan harjoitustehtävän ohjauksen sekä loppukokeen. Kokonaisuuden hinta on 3990 euroa (+alv 24%), sis. aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas omakustanteinen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työntutkijan valmennusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työntutkijan valmennusohjelma täytä seuraavat tiedot: