Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Varastokalusteiden tarkastaja

TTS
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Video

TS kouluttaa rakennusalalle. Oletko kiinnostunut talonrakentamisesta, työnjohtotehtävistä, kiinteistönhoidosta, maarankentamisesta tai torninosturissa työskentelystä? Rakennusalalla töitä on myös korjausrakentamisessa uudisrakentamisen ohella. Töitä on, tekijöitä puuttuu!

Varastokalusteiden tarkastaja

Suorita varastokalusteiden tarkastajan koulutus

Suorita varastokalusteiden tarkastajan koulutus

Koulutus antaa valmiudet kuormalavahyllystön säännölliseen tarkastamiseen ja dokumentointiin, jonka tarkoituksena on vähentää tavaran varastointiin liittyviä riskejä sekä ennaltaehkäistä onnettomuuksia­ ja vaaratilanteiden syntymistä. Koulutus antaa valmiudet myös vaaraluokittaa mahdolliset vauriot kuormalavahyllystössä.

Voit kysyä lisää koulutuksesta täyttämällä yhteydenottopyyntölomake.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varastokalusteiden tarkastaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varastokalusteiden tarkastaja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Varastokalusteiden tarkastaja täytä seuraavat tiedot: