Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vesityökorttikoulutus

TTS
Yhteenveto
1 päivä
180 EUR + alv 24 % (yht. 223,20 EUR)
Lupa- ja korttikoulutukset
Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Useita paikkakuntia, Vantaa
Alkavat koulutukset
Nurmijärvi
13.9.2019  
180 EUR
Vantaa
8.11.2019  
180 EUR
Suomi
Sopimuksen mukaan 

Suorita vesityökortti

Vesityökorttikoulutus, TTSSuorita vesityöntekijöiltä ja urakoitsijoilta edellytettävä vesityökortti

Talousvettä toimittavissa laitoksissa työskenteleviltä edellytetään Sosiaali- ja terveydenhuollon tuotevalvontakeskuksen (STTV) osaamistestiä eli ns. vesityökortin suorittamista. Testin suorittamisvelvollisuus koskee kaikkia työntekijöitä sekä urakoitsijoita, joiden toiminnalla voi olla vaikutusta veden laatuun.

Vesityökortti on voimassa 5 vuotta

Vesityökorttikoulutus on tarkoitettu vesityökorttia tarvitseville urakoitsijoille, jotka työskentelevät vesijohtoverkoston parissa sekä vesilaitoksilla työskentelevälle henkilöstölle. Voit suorittaa vesityökortin osallistumalla STTV:n hyväksymän osaamistestaajan järjestämään testitilaisuuteen. TTS:n kouluttajilla on vesityökortin testaamisoikeudet, joten TTS järjestää testitilaisuuksia sekä niihin valmistavaa koulutusta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille vesityökorttia tarvitseville, kuten vesijohtoverkoston parissa työskenteleville urakoitsijoille ja vesilaitosten henkilöstölle.

Kustannukset

Vesityökorttikoulutuksen hinta on 180 € + alv 24 %.

Pyydä tarjous koulutuksen järjestämisestä yrityksellesi!

TTS

TTS – Työtehoseura

TTS Työtehoseura

TTS Työtehoseura tarjoaa koulutus- ja kehittämispalveluja yritysten kilpailukyvyn ylläpitämiseksi sekä erilaisiin muutostilanteisiin. Suunnittelemme koulutuksen aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi, jolloin koulutuksen tai kehittämisen kohteena voi olla koko työyhteisö tai yksittäinen henkilö. Yritysten tuottavuuden kehittäminen vaatii oikeanlaista osaamista oikeaan aikaan. Ota yhteyttä,...


Lue lisää kouluttajasta TTS ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vesityökorttikoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : TTS

TTS

Kiljavantie 6
05201 Rajamäki

 Näytä puhelinnumero
www.tts.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vesityökorttikoulutus täytä seuraavat tiedot: