Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Asahi Health® -ohjaajakoulutus

Turun kesäyliopisto
Yhteenveto
26.09. - 25.10.2020
950 EUR (arvonlisäverotonta)
26.9.2020
Haku päättyy: 14.9.2020
   
Turku
Avoin koulutus

Asahi Health® -ohjaajakoulutus

Asahi Health® -ohjaajakoulutus | Turun kesäyliopisto

Ohjaa Asahi -terveysliikuntatunteja

Asahi on vakiinnuttanut asemansa uutena suomalaisena terveysliikuntamenetelmänä, jota jo tuhannet suomalaiset harrastavat. Ohjaajakoulutus sisältää Asahi-Health -terveysliikunnan koko menetelmän ja antaa ohjaajille valmiudet ohjata monipuolisia asahi-tunteja. Koulutuksen käyneet ovat virallisia Asahi-Health® -ohjaajia.

Syvä-asahissa erotetaan kolme selkeää tasoa: 1. terveysliikuntataso, 2. kehon optimaalisen asennon ja liikeperiaatteiden taso ja 3. mielen taitojen taso. Ohjaajakoulutuksessa asahia pyritään opettamaan kaikilla näillä tasoilla.

Aloita oma Asahi-matkasi

Koulutus tuottaa osallistujalle virallisen Asahi-Health®-ohjaajan pätevyyden. Asahin syvällisiä periaatteita ei voi oppia näin lyhyessä ajassa, koska asahin kaltaisissa kehotietoisuutta tutkivissa harjoituksissa oppimista riittää koko elämäksi. Koulutusten tarkoituksena onkin valmistaa ohjaaja tälle pitkälle matkalle. Neljässä päivässä hän oppii vetämään asahi-ryhmiä kaikki kolme asahin tasoa huomioiden ja ohjatessaan ryhmiä hän oppii asahista koko ajan lisää.

Timo Klemola kertoo:
"Asahi on minusta upeaa terveysliikuntaa, josta kuka tahansa voi saada suuren hyödyn. Erityisen hienoja asahissa ovat sen oikeaa ergonomiaa ja syvällistä liiketietoisuutta opettavat liikeperiaatteet. Asahi voi olla myös syvällistä mielen ja kehon yhteyden tutkimista ja myös tämän yhteyden löytämistä."

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Asahi Health® -ohjaajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu fysioterapeuteille, liikunnanohjaajille, joogaohjaajille ja muille liikunnan ammattilaisille tai puoliammattilaisille, joilla on jo kokemusta liikunnan ohjauksesta. Myös muunlainen kokemus liikunnasta käy.

Koulutuspaikka

Turun kesäyliopisto, Sirkkalankatu 4

Kouluttaja

FT, filosofian dosentti Timo Klemola

Kustannukset

950 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Asahi Health® -ohjaajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kesäyliopisto

Turun Kesäyliopisto

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...


Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kesäyliopisto

Sirkkalankatu 4
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turunkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 22 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Asahi Health® -ohjaajakoulutus täytä seuraavat tiedot: