Koulutus
4,7 (3 Arvioinnit)

Kuva ja asiakastyö: Kuvataidemenetelmien soveltaminen asiakastyössä

Turun kesäyliopisto, paikassa Turku
Kesto
6 päivää
Hinta
740 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
6 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
6 päivää
Hinta
740 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
6 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuva ja asiakastyö: Kuvataidemenetelmien soveltaminen asiakastyössä

Sivellin ja piirrustus

Tule kokemaan kuvataidemenetelmien voima asiakastyössä!

Tässä koulutuksessa opit hyödyntämään kuvan ja kuvataiteen menetelmiä asiakastyössä. Kuvallisen työskentelyn avulla voidaan kirkastaa tavoitteita, tarkentaa mielikuvia ja toiveita, päästä käsiksi tunteisiin sekä vaikuttaa niihin. Kuvataidemenetelmien soveltaminen sopii etenkin tilanteisiin, joissa sanat eivät riitä.

Kuvataidemenetelmien käyttö voi tuntua monesta mystiseltä ja juuri siksi hyvin mielenkiintoiselta, mutta voi olla hankala aloittaa, ellei ole aiempaa kokemusta tällaisten menetelmien käytöstä. Kouluttaja opastaa ja rohkaisee käytännönläheisesti esimerkein kuvataiteen menetelmien käyttöön. Kuva- ja kuvataiteellisten menetelmien käyttö soveltuu myös ihmisille, joilla ei ole aiempia taiteellisia taitoja, ajatellen sekä asiakastyötä tekevää että asiakasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuva ja asiakastyö: Kuvataidemenetelmien soveltaminen asiakastyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

6 lokakuuta, 2023

  • Lähiopetus
  • Turku

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu neuvonta-, ohjaus-, hoito- tai muuta asiakastyötä lasten, nuorten, aikuisten tai ikääntyvien kanssa tekeville henkilöille.

Koulutus soveltuu esimerkiksi terapeuteille, valmentajille ja työnohjaajille sekä vanhusten tai kehitysvammaisten kanssa työskenteleville, mutta myös lastensuojelun, perhetyön, sosiaalityön sekä varhais- tai perusopetuksen parissa työtä tekeville.

Koulutus ei vaadi mitään aiempaa kokemusta kuvallisesta työskentelystä. Myöskään aiempi taiteellinen suuntautuminen ei ole välttämätöntä, vaan motivaatio kuvalliseen ilmaisuun ja sen käyttöön työssä riittää.

Aikataulu

06.10. – 01.12.2023

perjantaisin 6.10., 20.10., 3.11., 10.11., 24.11. ja 1.12.2023 klo 10-17

Kouluttaja

Kouluttajana toimii taidefilosofi (FM), kuvataideterapeutti, työnohjaaja (STOry) ja Jyväskylän yliopiston taidekasvatuksen tohtorikoulutettava Johanna Wahlbeck.

Kustannukset

740 €
Hinta sisältää koulutuksen ja ohjauksen (ei sis. materiaalikuluja).

Huom. Mikäli haluat maksaa kurssimaksun kolmessa erässä, valitse ilmoittautumislomakkeella maksutavaksi lasku ja kirjoita lisätietoja-kenttään maksu kolmessa erässä.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuva ja asiakastyö: Kuvataidemenetelmien soveltaminen asiakastyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,7

Perustuu 3 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Osallistuja
28 marras 2019

Voin lämpimästi suositella Johannan kuvamenetelmien koulutusta.

5/5
Osallistuja
28 marras 2019

Haikein mielin koulutuksen päätyttyä. Oli kyllä niin ihana ryhmä ja opettaja. En muista, olisko koskaan ollut mitään vastaavaa.

4/5
Osallistuja
28 marras 2019

Antoisa ja monipuolinen prosessi monella tapaa!

Turun kesäyliopisto
Sirkkalankatu 4
20520 Turku

Turun kesäyliopisto – kaikille avointa kaikkina vuodenaikoina

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...

Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu