Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palvelujen valintamuotoilu - vaikuta asiakkaan valintoihin ja päätöksiin

Turun kesäyliopisto
Yhteenveto
7 tuntia
240 EUR (arvonlisäverotonta)
9.3.2020 09:00
Haku päättyy: 24.2.2020
   
Turku
Avoin koulutus

Palvelujen valintamuotoilu - vaikuta asiakkaan valintoihin ja päätöksiin

palvelujen-valintamuotoilu-koulutus

Vaikuta asiakkaiden päätöksiin

Osallistu mukaan Turun kesäyliopiston Palvelujen valintamuotoilu -koulutukseen ja opi palvelumuotoilun peruskäsitteet. Valintamuotoilu on osa palvelumuotoilijan työkalupakkia ja se auttaa ymmärtämään ihmisen päätöksentekoa valintatilanteissa. Soveltamalla valintamuotoilua palvelukehittäjä pystyy parhaimmillaan vaikuttamaan ihmisten valintoihin ja käyttäytymiseen ennakoitavalla tavalla, niin että he tekevät parempia päätöksiä sekä hetkessä että etenkin pitkäjänteisesti.

Koulutuksen sisältö


Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa:

  • Opit valintamuotoilun peruskäsitteet ja sen miten valintamuotoilu linkittyy palvelumuotoiluun ja palvelujen kehittämisen prosessiin
  • Opit palvelujen kehittämisen kannalta keskeisimmät inhimillisen päätöksenteon luontaiset oikopolut ja vinoumat kuten ankkurointi, vertaisvaikutus, vahvistusharha ja tappiokammo.
  • Opit käytännön esimerkkien ja pienryhmätöiden kautta miten valintamuotoilun keinoja käytetään osana palvelujen kehittämistä
  • Luot itsellesi valintamuotoilun työkalupakin, jonka avulla pystyt luomaan palveluja, joilla on vaikuttavuutta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palvelujen valintamuotoilu - vaikuta asiakkaan valintoihin ja päätöksiin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palvelumuotoilun soveltamisesta kiinnostuneet, jotka ovat mukana tai vastuullisia toiminnan, tuotteiden tai palvelujen kehittämisessä. Osallistujilta odotetaan käytännön kokemusta ja/tai opintoja palvelumuotoilusta.

Aikataulu

ma-ti 9.3.-10.3.2020 klo 9-16

Koulutuspaikka

Turku

Kouluttaja

Behavior, Business and Service Designer Sami Oinonen, Pinto Design Oy.

Sami on Suomen johtavia käyttäjälähtöisen kehittämisen kouluttajia ja yritysvalmentajia. Vuosittain hän kouluttaa noin tuhat yksityisen ja julkisen sektorin toiminnankehittäjää muotoiluajatteluun ja muotoilun työkalupakkien soveltamiseen.

Kustannukset

240 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palvelujen valintamuotoilu - vaikuta asiakkaan valintoihin ja päätöksiin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Turun kesäyliopisto

Turun Kesäyliopisto

Turun kesäyliopisto tarjoaa yksilöille, ammattiryhmille ja organisaatioille mahdollisuuden kehittymiseen ja oppimisen iloon elämän eri vaiheissa. Opetus on avointa kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Kursseja ja koulutuksia erilaisiin koulutustarpeisiin on saatavilla ympäri vuoden. Turun kesäyliopiston monipuolisesta tarjonnasta löytyy kursseja niin oman osaamisen kehittämiseen,...


Lue lisää kouluttajasta Turun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun kesäyliopisto

Sirkkalankatu 4
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turunkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palvelujen valintamuotoilu - vaikuta asiakkaan valintoihin ja päätöksiin täytä seuraavat tiedot: