Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Lääketeknikko, lääkealan perustutkinto

Turun oppisopimustoimisto
Yhteenveto
n. 2 vuotta
Sopimuksen mukaan
   
Oppisopimus
Turku
Tutkinto
Lääketeknikko, lääkealan perustutkinto

Lääketeknikko, lääkealan perustutkinto

Lääketeknikot toimivat apteekeissa, sairaala-apteekeissa ja lääketeollisuudessa. Apteekeissa he tekevät muun muassa toimistotöitä sekä varastonhoitoon liittyviä töitä. Lääkealalla työskentely edellyttää tarkkuutta ja apteekkityössä palvelualttiutta.

Koulutuksen sisältö

Lääkealan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Lääkealan perustutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Tutkintoon sisältyy kolme pakollista tutkinnon osaa: lääkealan logistiikka, tietotekniikan hallinta sekä apteekkityö tai sairaala-apteekkityö tai lääketeollisuustyö. Lisäksi on tarjolla vapaasti valittavia tutkinnon osia.

Osaamisen hankkiminen ja näyttäminen

Opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Siinä sovitaan tutkinnon suorittamisesta ja vielä puuttuvan osaamisen hankkimisesta. Osaamista hankitaan osallistumalla oppilaitoksen tarjoamiin opintoihin ja työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen. Osaaminen osoitetaan näytöissä.

Koulutukseen haku

Koulutukseen voi hakea ottamalla yhteyttä Turun oppisopimustoimistoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääketeknikko, lääkealan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki lääketekniikon koulutuksesta kiinnostuneet.

Aikataulu

Vuonna 2020 alkavan koulutuksen lähiopetusviikot ovat:

  • Vuosi 2020: vko 6-7, 14-15, 38-39 ja 45-46
  • Vuosi 2021: vko 4-5, 14-15, 36-37 ja 45-46

Lähiopetusta on kahden viikon jaksoissa kaksi kertaa lukukaudessa (neljä kahden viikon jaksoa vuodessa). Koulupäivät ovat yleensä klo 8.15–15.45. Päivien määrä vaihtelee suunnitelmasi mukaan. Koulutuksen kesto on noin kaksi vuotta.

Koulutuspaikka

Turun ammatti-instituutti, Uudenmaantie 43, Turku.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketeknikko, lääkealan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Turun oppisopimustoimisto Facebookissa

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto tarjoaa asiakkailleen heidän tarpeistaan lähtevää laaja-alaista oppisopimuskoulutusta

Asiakkaina ovat työnantajat ja opiskelijat sekä opiskelijoiksi hakeutuvat. Vuosittain teemme oppisopimuksia yli 1000:een eri yritykseen ja yli 2000:lle opiskelijalle. Erilaisia koulutuksia on vuosittain noin 100:aan eri tutkintoon. Turun oppisopimustoimiston ensisijainen toiminta-alue on Turun työssäkäyntialue. Turun oppisopimustoimistolla on laaja yhteistyöverkosto, jonka...


Lue lisää kouluttajasta Turun oppisopimustoimisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun oppisopimustoimisto

Yliopistonkatu 31
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lääketeknikko, lääkealan perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: