Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Prosessinhoitaja, prosessiteollisuuden perustutkinto

Turun oppisopimustoimisto
Yhteenveto
n. 2 vuotta
Sopimuksen mukaan
   
Oppisopimus
Turku
Tutkinto
 Prosessinhoitaja, prosessiteollisuuden perustutkinto

Prosessinhoitaja, prosessiteollisuuden perustutkinto

Prosessinhoitajan työtehtävät sisältävät erilaisten tuotteiden valmistusprosessien ja niihin liittyvien laitteiden ohjausta, valvontaa ja hoitoa. Tehtäviin voi kuulua lisäksi prosessin käytön-ja laadunvalvontaa, häiriötapausten selvittämistä sekä käyttäjäkunnossapitoa.

Prosessinhoitaja erikoistuu biotekniikan, kemianteollisuuden, metallin jalostuksen, paperiteollisuuden tai valimoteollisuuden osaamisalaan. Tutkinnon suorittaneella on perusvalmiudet toimia prosessiteollisuudessa eri alojen tuotannon käyttö- ja käynnissäpitotehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Prosessiteollisuuden perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Tutkintoon kuuluu kaksi pakollista ammatillista tutkinnon osaa: tuotantoprosessien käynnissäpito sekä tuotantoprosessien hallinta ja prosessien ohjaaminen, sekä yksi pakollinen tutkinnon osa, joka määräytyy osaamisalavaihtoehdon mukaan. Lisäksi kaksi valinnaista tutkinnon osaa.

Osaamisen hankkiminen ja näyttäminen

Opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Siinä sovitaan tutkinnon suorittamisesta ja vielä puuttuvan osaamisen hankkimisesta. Osaamista hankitaan osallistumalla oppilaitoksen tarjoamiin opintoihin ja työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen. Osaaminen osoitetaan näytöissä.

Koulutukseen haku

Koulutukseen voi hakea ottamalla yhteyttä Turun oppisopimustoimistoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessinhoitaja, prosessiteollisuuden perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki prosessinhoitajan koulutuksesta kiinnostuneet.

Aikataulu

  • Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Lähipäivät määräytyvät henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
  • Koulutuksen kesto on noin 2 vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmista opinnoista ja työkokemuksesta.

Koulutuspaikka

Turun ammatti-instituutti, Kukkulakuja 3, Turku.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Opiskelija hankkii itse tarvittavan oppimateriaalin. Lisäksi kuluja tulee erilaisista korttimaksuista (esim. hygieniapassi, työturvallisuuskortti ja tulityökortti).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessinhoitaja, prosessiteollisuuden perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Turun oppisopimustoimisto Facebookissa

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto

Turun oppisopimustoimisto tarjoaa asiakkailleen heidän tarpeistaan lähtevää laaja-alaista oppisopimuskoulutusta

Asiakkaina ovat työnantajat ja opiskelijat sekä opiskelijoiksi hakeutuvat. Vuosittain teemme oppisopimuksia yli 1000:een eri yritykseen ja yli 2000:lle opiskelijalle. Erilaisia koulutuksia on vuosittain noin 100:aan eri tutkintoon. Turun oppisopimustoimiston ensisijainen toiminta-alue on Turun työssäkäyntialue. Turun oppisopimustoimistolla on laaja yhteistyöverkosto, jonka...


Lue lisää kouluttajasta Turun oppisopimustoimisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun oppisopimustoimisto

Yliopistonkatu 31
20100 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Prosessinhoitaja, prosessiteollisuuden perustutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: