Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

65. Työterveyspäivät - Työterveyshuollon ekosysteemi

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivää
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Koulutuksen sisältö

Voit osallistua joko yhteen päivään tai molempiin päiviin.

Työterveyspäivät juontaa Marja HIntikka. Key note -puheenvuorot pitävät F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, rap-artisti Signmark ja Googlen maajohtaja Antti Järvinen. Tutustu muihin mielenkiintoisiin esiintyjiin tapahtuman verkkosivuilla osoitteessa www.ttl.fi/ttp!

Työterveyspäivät kokoaa yhteen laajan työntekijän työkykyä ylläpitävän verkoston. Työterveyspäivien aikana on hyvä mahdollisuus verkostoitua. Verkostoitumista edesauttaa verkostoitumistyökalu Brella, jonka kaikki osallistujat saavat käyttöönsä 2.9.2019 alkaen.

Kohderyhmä

Työterveyspäivien ohjelma on suunnattu erityisesti työterveyshuollon ammattilaisille, työnantajille, yrittäjille, henkilöstön kehittäjille ja muille HR-asiantuntijoille, esimiehille, johtajille, työhyvinvointipalvelujen tuottajille, vakuuttajille, sekä alan järjestelmä- ja ohjelmistotoimittajille.

Koulutuspaikka

Messukeskus, Siipi
Messuaukio 1
00520
Helsinki

Kustannukset

Hinnat 30.6.2019 asti:
340 € /hlö/1 päivä + alv 24 %
475 €/hlö/2 päivää + alv 24 %

Hinnat 16.8.2019 alkaen:
390 € /hlö/1 päivä + alv 24 %
545 €/hlö/2 päivää + alv 24 %

RYHMÄALENNUS YRITYKSILLE!
Huomioi tarjouksemme yrityksille. Tarjoamme 15 %:n alennuksen, kun samasta yrityksestä osallistuu vähintään 3 henkilöä ja osallistujat ilmoitetaan yhdellä kertaa ryhmäilmoittautumisella samoilla laskutustiedoilla.

Laskutus ja peruutusehdot
Laskutamme osallistumismaksut etukäteen. Jos peruutat osallistumisesi kolme viikkoa ennen Työterveyspäivien alkua, on se maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet tapahtuman hinnasta ja koko hinnan, mikäli peruutat tulosi kolme päivää ennen tapahtuman alkua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 65. Työterveyspäivät - Työterveyshuollon ekosysteemi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 65. Työterveyspäivät - Työterveyshuollon ekosysteemi täytä seuraavat tiedot: