Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

83. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Tampere

Työterveyslaitos
Yhteenveto
13 lähiopetuspäivää. Yhteensä 250 tuntia.
21.11.2022 08.30
suomi
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus

83. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Tampere

Työsuojelupäällikkökurssi valmentaa sinut päätoimisen tai muun toimen ohella toimivan työsuojelu- tai työturvallisuuspäällikön tehtävään. Se ohjaa sinua kehittymään työpaikan työsuojelun asiantuntijaksi. Koulutus auttaa sinua muodostamaan kokonaisvaltaisen näkemyksen omasta roolistasi työsuojelun ja organisaation muun toiminnan kehittämisessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta 83. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Tampere, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu 13 lähiopetuspäivästä ja on laajuudeltaan 250 tuntia. Se jakaantuu työsuojelun yleisiin sisältöalueisiin sekä osallistujan henkilökohtaisen oppimisen ja ammatissa kehittymisen prosessiin, johon sisältyy myös henkilökohtainen kehittämistyö. Koulutuksen aikana työskennellään myös verkko-oppimisympäristössä.

Tutustumisjakso: 1.- 16.11.2022
Koulutus alkaa tutustumisjaksolla Moodle-oppimisympäristössä 1.- 16.11.2022, jossa on ennakkotehtäviä ja koulutuksen yleisten asioiden läpikäyntiä.

1. lähijakso: 21.-23.11.2022 Vaikuttava työsuojelu
2. lähijakso: 31.1.-2.2.2023 Toimiva työsuojelu
3. lähijakso: 28.-30.3.2023Turvallinen työympäristö
4. lähijakso: 6.-9.6.2023Tuottava työ

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu osa- ja päätoimisille työsuojelupäälliköille, sekä muille työnantajan edustajille (johtajat, esimiehet), päätoimisille työsuojeluvaltuutetuille, työsuojelun ja työturvallisuuden asiantuntijoille sekä viranomaisille. Sinun odotetaan hallitsevan perustiedot työsuojelusta, kuten työsuojelun peruskoulutuksen tai vastaavan oppimäärän.

Koulutus täyttää European Occupational Safety and Health Manager (EurOSHM) –spesifikaation koulutusta koskevat vaatimukset.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Kalevantie 2
33100
Tampere

Kustannukset

4500,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää opiskeluoikeuden, materiaalin ja ohjelman mukaisen toteutuksen.

Ilmoittautuminen suljetaan jo aiemmin, mikäli koulutuspaikat tulevat täyteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta 83. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Tampere? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta 83. Työsuojelupäällikkökurssi TSPK®, Tampere täytä seuraavat tiedot: