Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aika ja fokus -ajanhallinnan verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Aika ja fokus -ajanhallinnan verkkovalmennus

Asiantuntijan työstä on tullut entistä hektisempää. Ajankäytön hallinnan kysymykset ovat asiantuntijatyön ytimessä. Ne myös heijastuvat asiantuntijan hyvinvointiin ja työn tuottavuuteen. Yhä lisääntyvä etätyö on sekä mahdollisuus että haaste ajanhallinnalle. Aika ja fokus -verkkovalmennus tarjoaa ratkaisuja ja keinoja selvitä ajankäytön haasteista ja tukee hyvinvointia niin läsnä- kuin etätyössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Aika ja fokus -ajanhallinnan verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Valmennus sisältää viisi moduulia, jotka käsittelevät asiantuntijatyön ajanhallinnan kannalta keskeisiä teemoja:

  1. Aika ja aikahaasteet työssä
  2. Priorisointi
  3. Työn näkyväksi tekeminen
  4. Keskeytysten hallinta
  5. Mentaaliajan hallinta

Kukin moduuli koostuu oppimateriaalista, harjoitustehtävästä ja lisämateriaalista. Yhden moduulin oppimateriaaliin tutustuminen kestää noin tunnin. Tämän jälkeen opittua sovelletaan omaan työhön. Mahdollisuus myös valmentajan tukeen.

Kohderyhmä

Aika ja fokus -verkkovalmennus on suunnattu asiantuntijatyöpaikoille, asiantuntija-, tieto- ja projektityötä tekeville ja heidän esihenkilöilleen sekä HR-henkilöstölle. Valmennuksessa on omat osionsa asiantuntijoille ja esihenkilöille. Verkkovalmennukseen voi osallistua yksittäisenä henkilönä itseopiskellen tai ryhmänä työyhteisön kanssa, jolloin verkkovalmennus voidaan toteuttaa myös valmentajan tukemana.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aika ja fokus -ajanhallinnan verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aika ja fokus -ajanhallinnan verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: