Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Aivotyö toimivaksi -käyttöönottokoulutus psykologeille (Helsinki, Tampere)

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivä
   
Helsinki, Oulu, Tampere
Avoin koulutus

Koulutuksen sisältö

Aivotyö toimivaksi -koulutus käsittää ennakkotehtävän, kaksi koulutuspäivää, koulutukseen liittyvän palautteen sekä toimintamalliin liittyvän materiaalin.

Ensimmäisen koulutuspäivän tarkempi ohjelma on alla. Toinen koulutuspäivä on 10.12.2019. Siinä on aiheena tulosten käsittely tilaajaorganisaatiossa sekä Aivotyöpajan ja jatkotoimenpiteiden toteuttaminen. Lisäksi tarkastellaan osallistujien harjoitustehtäviä ja harjoitustöitä sekä syvennytään kognitiivisen ergonomian uusimpiin tutkimustuloksiin ja menetelmän käytön erityiskysymyksiin.

Koulutuksen läpäiseminen edellyttää osallistumista molempiin koulutuspäiviin sekä kurssitehtävien ja korjatun loppuraportin palauttamista sovittuun päivään mennessä.

Ensimmäisen koulutuspäivän ohjelma 21.8.2019:

8.30 – 9.00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 – 10.30 Aivotyö toimivaksi -menetelmän esittely: Kognitiivinen ergonomia ja sen selvittäminen työssä
Ihmisen kognitiiviset kyvyt ja rajoitukset ja kognitiiviset kuormitustekijät.

10.30 – 11.30 Aivotyö indeksi -kysely: työn kognitiiviset vaatimukset, kuormittuminen ja voimavarat. Kyselytulosten tulkitseminen ja hyödyntäminen.

11.30 – 12.30 Lounas

12.30-13.30 Työn kognitiivisten vaatimusten havainnointi ja haastattelut työpaikalla. Kognitiivisen ergonomian selvittämisen apukeinot.

13.30-14.15 Aivotyö toimivaksi – selvityksen tulosten raportointi. Kognitiivisen ergonomian arviointia osana suunnattua työpaikkaselvitystä

14.15-14.30 Kahvi

14.45 – 16.00 Aivotyö toimivaksi –prosessin toteuttaminen organisaatiossa. Kokemuksia menetelmän käyttämisestä.

16.00 Koulutuspäivä päättyy

Kohderyhmä

Työterveyspsykologit ja psykologit.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos Helsinki, TampereKustannukset

1250,00 EUR + alv 24%
Osallistumismaksu sisältää koulutuksen, materiaalit, ohjelmassa mainitut tarjoilut ja harjoitustyöhön liittyen yhden Aivotyöindeksi-kyselyn tilauksen.
Lisähenkilöt samalle laskulle 1 100 €/hlö.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aivotyö toimivaksi -käyttöönottokoulutus psykologeille (Helsinki, Tampere)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aivotyö toimivaksi -käyttöönottokoulutus psykologeille (Helsinki, Tampere) täytä seuraavat tiedot: