Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Aivotyö toimivaksi – Työn kognitiivisen kuormittavuuden arvointimenetelmä psykologeille

Työterveyslaitos
Yhteenveto
4 päivää (10 tuntia)
25.8.2020 13.00
suomi
marker Tarjonnassa myös kesällä
   
Tilauksesta
Verkossa
Koulutus

Koulutuksen sisältö

Aivotyö toimivaksi -koulutus käsittää ennakkotehtävän, verkossa olevat neljä moduulia, kotitehtäviä, asiakasorganisaatiossa toteutettavan harjoitustyön ja siihen liittyvän palautteen sekä toimintamalliin liittyvän materiaalin.

Koulutuksessa osallistujien tulee toteuttaa harjoitustyönä Aivotyö toimivaksi – toimintamalli omassa organisaatiossa tai asiakasorganisaatiossa, jolloin olisi hyvä neuvotella asiakasorganisaatio mukaan jo ennen koulutuksen alkamista.

Kohderyhmä

Työterveyspsykologit ja psykologit.

Kustannukset

1300,00 EUR + alv 24%
Koulutus sisältää kolmen vuoden käyttöoikeuden menetelmään (ei sisällä kyselytilauksia), jonka jälkeen voi osallistua lyhyeen päivityskoulutukseen.

Lisähenkilöt samalle laskulle 1200 €/hlö ja kun samasta yrityksestä osallistuu vähintään 3 henkilöä, tarjoamme 15 %:n alennuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Aivotyö toimivaksi – Työn kognitiivisen kuormittavuuden arvointimenetelmä psykologeille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Aivotyö toimivaksi – Työn kognitiivisen kuormittavuuden arvointimenetelmä psykologeille täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: