Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Altistelähtöinen työterveysseuranta -webinaarisarja

Työterveyslaitos
Yhteenveto
3 kertaa 1,5 tuntia
3.3.2020 14:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Altistelähtöinen työterveysseuranta -webinaarisarja

Koulutus sisältää:
- 3 webinaaria
- Verkko-oppimisympäristössä itseopiskeluvideot ja tehtävät. Oppimisympäristö on käytettävissä 2 kk ajan.
- Asiantuntijan tuki koulutuksen ajan aiheesta

Kelan tilastojen mukaan joka seitsemäs työterveyshuollon terveystarkastus tehdään erityisen sairastumisen vaaran perusteella. Lainsäädäntö velvoittaa tekemään nämä terveystarkastukset. Erityisen sairastumisen vaaran perusteella tehtävien terveystarkastusten ohjeet on päivitetty vastaamaan tämän päivän työelämän tarpeita.

Kirja Altistelähtöisestä työterveysseurannasta on julkaistu toukokuun alussa 2019. Sininen kirja on alan parhaiden asiantuntijoiden näkemys siitä, millä terveydenseurannan tavoilla ja sisällöillä lainsäädännön mukaiset terveystarkastusten tavoitteet saavutetaan tarkoituksenmukaisesti ja kustannustehokkaasti, samalla näyttöön perustuen. Kirjassa kuvataan altisteet ja niiden terveyshaitat ja opastetaan arvioimaan, missä tilanteissa terveystarkastuksia tulisi tehdä. Tässä koulutuksessa esitellään altistelähtöisen työterveysseurannan uudistuneita ohjeita - miten terveystarkastuksia tulisi tehdä, milloin ja kenelle niitä tulisi tehdä?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Altistelähtöinen työterveysseuranta -webinaarisarja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutukseen kuuluu kolme 1h 15min mittaista webinaari-luentoa tammi-helmikuussa, lisäksi oheismateriaalina itseopiskeluvideot, webinaari-luentojen esityskalvot ja välitehtävät. Koulutuksen yhteydessä on mahdollista lähettää aiheeseen liittyviä kysymyksiä kurssin vetäjille. Webinaarin luennoitsijoina ovat Sinisen kirjan tekemiseen osallistuneet alansa ammattilaisat mm Tiina Santonen, Timo Leino, Heidi Furu, Irmeli Lindström, Kristiina Aalto-Korte.

Kohderyhmä

Työterveyshuollon ammattihenkilöt ja asiantuntijat sekä muu työterveyshuoltohenkilöstö. Webinaari soveltuu sekä aloitteleville ja kokeneille alan ammattilaisille.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Altistelähtöinen työterveysseuranta -webinaarisarja? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Altistelähtöinen työterveysseuranta -webinaarisarja täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ensiapukoulutus turvana arjessa ja työpaikalla

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Ensiapukoulutuksella varaudut yllättäviinkin tilanteisiin.