Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Koulutukseen on jatkuva haku.
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus

Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennuksessa pysähdytään kiinnittämään huomio omaan hyvinvointiin. Itseopiskeltavassa verkkovalmennuksessa pohdit omaa tilannettasi ja hyvinvointia muun muassa ajanhallinnan, voimavarojen, palautumisen ja stressin teemoihin painottuvan sisällön ja tehtävien parissa. Verkkovalmennus sisältää myös hyvinvointisuunnitelman ja arjen vinkkejä, joita voit kokeilla vaikka heti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus antaa sinulle vinkkejä ja työkaluja omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Käsittelet valmennuksessa näitä keskeisiä aiheita:

  1. Voimavarat töissä ja ajanhallinta
  2. Työstä palautuminen ja liikunta
  3. Stressinhallinta ja psykologinen palautuminen: mieli irti työstä

  4. Ravitsemus, uni ja alkoholi: edellytykset hyvään palautumiseen
  5. Asiallinen työkulttuuri on meidän jokaisen asia
  6. Hyvinvointisuunnitelma
  7. Verkkovalmennus sisältää lyhyitä tietoiskuja, oman tilanteen pohdintaan johdattelevia tehtäviä ja arjen vinkkejä. Verkkovalmennus suoritetaan itsenäisesti opiskellen ja sen läpikäymiseen on hyvä varata noin 1,5–2 tuntia. ​

Kohderyhmä

Verkkovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiinsa. Verkkovalmennukseen voi osallistua yksittäisenä henkilönä itseopiskellen tai ryhmänä koko työyhteisön kanssa, jolloin verkkovalmennukseen voidaan yhdistää myös kaikille yhteinen aloituswebinaari tai työpaja. Verkkovalmennuksesta on saatavilla myös englanninkielinen toteutus Better well-being at work. Kysy ryhmätoteutuksesta lisää!

Kustannukset

59,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: