Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
2 tuntia
Hinta
59 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 tuntia
Hinta
59 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 59 EUR + alv 24 % / osallistuja

Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus

Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennuksessa pysähdytään kiinnittämään huomio omaan hyvinvointiin. Itseopiskeltavassa verkkovalmennuksessa pohdit omaa tilannettasi ja hyvinvointia muun muassa ajanhallinnan, voimavarojen, palautumisen ja stressin teemoihin painottuvan sisällön ja tehtävien parissa. Verkkovalmennus sisältää myös hyvinvointisuunnitelman ja arjen vinkkejä, joita voit kokeilla vaikka heti.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus antaa sinulle vinkkejä ja työkaluja omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Käsittelet valmennuksessa näitä keskeisiä aiheita:

  1. Voimavarat töissä ja ajanhallinta
  2. Työstä palautuminen
  3. Stressi ja psykologinen palautuminen

  4. Mielen hyvinvointi työssä
  5. Hyvinvointisuunnitelma
  6. Verkkovalmennus sisältää lyhyitä tietoiskuja, oman tilanteen pohdintaan johdattelevia tehtäviä ja arjen vinkkejä. Verkkovalmennus suoritetaan itsenäisesti opiskellen ja sen läpikäymiseen on hyvä varata noin 1,5–2 tuntia. ​

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku.

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Verkkovalmennus sopii kaikille, jotka haluavat kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiinsa. Verkkovalmennukseen voi osallistua yksittäisenä henkilönä itseopiskellen tai ryhmänä koko työyhteisön kanssa, jolloin verkkovalmennukseen voidaan yhdistää myös kaikille yhteinen aloituswebinaari tai työpaja. Verkkovalmennuksen materiaali on opiskeltavissa suomeksi tai englanniksi (Better well-being at work). Kysy ryhmätoteutuksesta lisää!

Kustannukset

59,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Avaimet parempaan työhyvinvointiin -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu