Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Diabeteksen hoito työterveyshuollon ja muun terveydenhuollon yhteistyönä -webinaari

Työterveyslaitos
Yhteenveto
6.11.2019 13:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Koulutuksen sisältö

Työterveyshuollon piirissä olevien osalta n. 90% on mahdollisuus jonkinasteisten sairaanhoitopalveluiden käyttöön työterveyshuollossa. Diabetes on yksi keskeisimmistä sairauksista, jonka tunnistaminen, hoito ja kuntouttaminen toteutuvat monitoimijaisesti. Osana TYÖKE-hanketta on kehitetty yhteistyötä työterveyshuollon ja muun terveydenhuollon välillä siten, että työikäisen diabeetikon hoitopolku olisi katkeamaton ja ohjaaminen toimijalta toisella tapahtuisi jouhevasti. Diabetes on valittu yhdeksi pilottirekisteriksi myös terveydenhuollon kansalliset laaturekisterit hankkeessa, johon on valittu 6 eri kansanterveydellisesti merkittävää sairauskokonaisuutta. Kansanterveydellisen merkittävyyden lisäksi pilottirekistereillä on oltava tarve ja edellytykset kehittää esimerkiksi hoidon vaikuttavuuden ja kustannusten vertailtavuutta. Tule kuulemaan, miten työ- ja toimintakyvyn huomioiminen ja monitoimijaisuus voitaisiin huomioida diabeteksen hoidossa ja hoidon laadun seurannassa.

Webinaarin järjestää TYÖKE - Verkostoilla tehoa soteen, työkyvyn tukeen ja työikäisten terveyteen -ESR-hanke.

Kustannukset

Webinaari on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Diabeteksen hoito työterveyshuollon ja muun terveydenhuollon yhteistyönä -webinaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Diabeteksen hoito työterveyshuollon ja muun terveydenhuollon yhteistyönä -webinaari täytä seuraavat tiedot: