Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö

Työterveyslaitos
Yhteenveto
3 päivää
4.10.2022 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Tampere
Koulutus

FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö

Palo- ja pelastusalan työ on fyysisesti ja henkisesti vaativaa. FireFit on järjestelmä, joka on kehitetty Työterveyslaitoksen asiantuntijoiden johdolla palo- ja pelastusalan henkilöstön fyysisen toimintakyvyn arvioimiseksi, seuraamiseksi sekä palautteenantoa varten. Tule tutustumaan järjestelmään ja oppimaan fyysisen toimintakyvyn arvioinnista!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdytään palo- ja pelastusalan henkilöstön fyysisen toimintakyvyn testaamiseen ja FireFit-ohjelmiston käyttöön. Koulutuksessa korostetaan koko testausprosessia pelastuslaitosten ja heidän työterveyshuoltojensa yhteisenä toimintana. Kurssi sisältää ennakkolukemista ja alkutason kartoituksen sekä käytännönharjoituksia, tiimityöskentelyä ja luentoja.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu pelastusalan henkilöstön fyysisen toimintakyvyn testaamisesta vastaaville henkilöille sekä työterveyshuoltojen ja henkilöstöhallinnon edustajille.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Kalevantie 2
33100
Tampere

Kustannukset

780,00 EUR + alv 24%
Viimeiseen, kolmanteen koulutuspäivään voi osallistua erikseen (270 eur/hlö) esim. työterveyshuollon ja henkilöstöhallinnon edustajat.

Osallistumismaksu sisältää opetuksen, materiaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta FireFit I - Pelastajien fyysisen toimintakyvyn testaaminen ja FireFit-ohjelman käyttö täytä seuraavat tiedot: