Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - verkkoseminaari

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivää
21.9.2021 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - verkkoseminaari

Täydennyskoulutus syventää ja laajentaa FireFit-testaajien peruskurssilla käsiteltyjä aiheita. FireFit-järjestelmä on pelastajien fyysisen toimintakyvyn arviointi-, palautteenanto- ja seurantajärjestelmä.

Ensimmäisenä päivänä etsitään ratkaisuja osallistujien esittämiin FireFit-testeissä esiintyneisiin ongelmatapauksiin. Keskitytään räjähtävän voimantuoton harjoittamiseen ja merkitykseen työkyvyssä. Kerrotaan FirstFit-ja FireFit 5-hankkeiden alustavista tuloksista. Käydään yhdessä läpi esille tulleita järjestelmän kehittämisehdotuksia ja työterveysyhteistyötä.

Toisena päivänä työstetään yhdessä testaajan henkistä työkalupakkia ja käydään sparrauskeskustelua kokemuksista testaajana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - verkkoseminaari, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikki vähintään FireFit-peruskurssin suorittaneet pelastushenkilöstön testaajat, työhyvinvointitoimijat sekä työterveyshuollon edustajat. FireFit-testaajien täydennyskoulutuksen ohjelma on joka kerta uusi ja edellisiä täydentävä. Eli koulutukseen voi ja kannattaa osallistua, vaikka on ollut täydennyskoulutuskurssilla jo aikaisemmin

Kustannukset

350,00 EUR + alv 24%
Mahdollisuus osallistua myös vain toiseen päivään.
Yhden päivän hinta 175 € + alv 24%.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - verkkoseminaari? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykologisen ensiavun koulutus

Marenan Koulutuspalvelut valmentaa sinut antamaan psykologista ensiapua traumaattisessa kriisissä ja järkyttävässä tilanteessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta FireFit II -testaajien täydennyskoulutus - verkkoseminaari täytä seuraavat tiedot: