Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Millainen oppimisen kulttuuri työelämässä vallitsee? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

Huumausainetestien käyttö ja tulkinta -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
15 tuntia
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Huumausainetestien käyttö ja tulkinta -verkkovalmennus

Tavoitteena on, että huumausainetesteistä saadut tiedot ovat mahdollisimman luotettavat ja virheettömät ja että testattavan henkilökohtainen koskemattomuus ja yksityisyyden suoja sekä muut perusoikeudet otetaan asianmukaisesti huomioon. Tämä verkkovalmennus antaa perehtyneisyyden lääkärille ja hoitajalle huumausainetestaukseen ja lääkärille oikeuden positiivisen testituloksen tulkintaan (MRO = Medical Review Officer).

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Huumausainetestien käyttö ja tulkinta -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennuksen pääteemoja ovat:

Huumausainetestaukseen liittyvä lainsäädäntö, näytteenotto ja testituloksen tulkinta, sekä tieto haitallisen päihdekäytön yleisyydestä ja siihen puuttumisen keinoista. Opetusmenetelminä käytetään luentoja ja harjoitustöitä.

Verkkovalmennuksen moduulit:

  1. Johdanto
  2. Huumausaineiden vaikutukset
  3. Lainsäädäntö (Työterveyshuollon erityispiirteet & Opiskeluterveydenhuollon erityispiirteet
  4. Päihdeohjelma
  5. Valvonnallinen näytteenotto
  6. Dokumentit
  7. Usein kysyttyjä kysymyksiä


Valmennukseen sisältyy lääkäreille pakollinen tentti, jonka suorittaminen hyväksytysti antaa lääkärille oikeuden positiivisen testituloksen tulkintaan (MRO = Medical Review Officer). Tentti on vapaaehtoinen hoitajille. Molemmissa vaihtoehdoissa valmennuksen suorittamisesta saa todistuksen.

Kohderyhmä

Valmennus soveltuu huumausainetestaukseen osallistuville hoitajille ja näytteenottajille, sekä lääkäreille, jotka tulkitsevat huumausainetestejä työterveyshuollossa ja opiskeluterveydenhuollossa.

Kustannukset

350,00 EUR + alv 24%


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Huumausainetestien käyttö ja tulkinta -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Huumausainetestien käyttö ja tulkinta -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: