Kemikaalit työssä -verkkovalmennus

Työterveyslaitos, Verkossa
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 195 EUR + alv 24 % / osallistuja

Kemikaalit työssä -verkkovalmennus

Kemikaaliturvallisuuden kulmakivi työpaikalla on riittävä ja oikeanlainen kemikaalitieto sekä taito tulkita näitä tietoja. Verkkovalmennus antaa hyvät valmiudet kemikaalien turvalliseen käyttöön työssä. Kemikaaliturvallisuuden kannalta keskeiset tiedonlähteet ja perustyökalut on valmennuksessa koottu yhteen paikkaan. Verkkovalmennus sisältää tutkimukseen perustuvaa, ajankohtaista ja merkityksellistä tietoa, jota muuten voi olla vaikea löytää.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus koostuu kuudesta osioista:
  1. Mikä kemikaali?
  2. Vaaraominaisuudet
  3. Käyttöturvallisuustiedote tutuksi
  4. Kemikaalitiedonlähteet
  5. Säädökset ja vastuut
  6. Kemikaalitiedolla turvallisuutta
Verkkovalmennus on opiskeltavissa oman aikataulun mukaan. Jokaisen osion läpikäymiseen on hyvä varata noin tunti aikaa. Opiskelu on sujuvaa, ja opittuja asioita voi helposti soveltaa käytännön arjessa työpaikalla. Osaaminen varmistetaan erilaisten tehtävien avulla. Verkkovalmennus on saatavilla myös englanninkielisenä, jolloin sen laajuus on noin viisi tuntia.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku.

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Valmennus on suunniteltu esihenkilöiden, työsuojeluhenkilöstön, kemikaalien hankinnasta vastaavien sekä työterveyshuollon tarpeisiin. Paljon kemikaaleja käyttävissä yrityksissä verkkovalmennus soveltuu myös koko henkilöstön käyttöön. Suosittelemme verkkovalmennusta toteutettavaksi työyhteisössä, jolloin oman organisaation kemikaaliturvallisuutta päästään pohtimaan yhdessä. Toteutusta voidaan myös räätälöidä tai täydentää tarpeen mukaan, esimerkiksi webinaarein tai työpajoin.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kemikaalit työssä -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu