Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivä
5.5.2021 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi

Koulutus toteutetaan suunniteltuna ajankohtana, jos ajankohtainen epidemiatilanne mahdollistaa lähimuotoisen koulutuksen järjestämisen terveysturvallisuus huomioiden.

Koulutus on merimieslääkärin pätevöittävää koulutusta, joka antaa kokonaiskuvan ja keskeiset perustiedot merenkulkijoiden terveydenhuollosta, laivaväen lääkärintarkastuksista sekä terveydellisen soveltuvuuden arvioinnista laivatyöhön. Liikennepalvelulain mukaisesti Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) hyväksyy hakemuksesta koulutuksen suorittaneen lääkärin merimieslääkäriksi enintään viideksi vuodeksi laivaväen lääkärintarkastusten tekemistä varten.
Myös Traficomin hyväksynnän aiemmin saaneen merimieslääkärin on päivitettävä meriterveyden asiantuntemustaan. Merimieslääkärin hyväksynnän uudistaminen edellyttää, että merimieslääkäri on ylläpitänyt asianmukaisesti osaamistaan ja tehnyt riittävän määrän tarkastuksia. Osaamisen ylläpitämiseksi merimieslääkärin tulee osallistua täydennyskoulutukseen minimissään 1-2 kertaa hyväksyntäkauden aikana.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään laivatyön terveydellisiä vaatimuksia, alustyöolosuhteiden erityispiirteitä sekä laivaväen lääkärintarkastuksen suorittamista kansainvälisten ja kansallisten määräyksien ja ohjeiden valossa. Harjoitellaan terveydellisen soveltuvuuden arviointia tapausesimerkkien kautta

Kohderyhmä

Merimieslääkärin pätevyyttä hakevat lääkärit, soveltuu myös päivityskoulutukseksi jo aiemmin merimieslääkärihyväksynnän saaneille lääkäreille. Jos kurssilla on tilaa, voidaan koulutukseen ottaa myös muita merenkulkijoiden terveydenhuollossa toimivia terveydenhuollon ammattilaisia (terveydenhoitajat, työfysioterapeutit, työpsykologit)

Koulutuspaikka

Jäänmurtaja (toinen päivä Työterveyslaitos, Helsinki)
Topeliuksenkatu 41b
00250
Helsinki

Kustannukset

760,00 EUR + alv 0%
Hinta sisältää sähköisen materiaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: