Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivä
13.9.2023 09.00
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi

Tervetuloa merimieslääkäreiden pätevöittävään koulutukseen! Tämän koulutuksen aikana opitaan keskeisimmät perustiedot merenkulkijoiden terveyshuollosta, laivaväen lääkärintarkastuksista sekä terveydellisen soveltuvuuden arvioinnista laivatyöhön. Koulutuksen jälkeen sinulla on kokonaiskuva merimiesterveydenhuollosta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään laivatyön terveydellisiä vaatimuksia, alustyöolosuhteiden erityispiirteitä sekä laivaväen lääkärintarkastuksen suorittamista kansainvälisten ja kansallisten määräyksien ja ohjeiden valossa. Oleellinen osa peruskoulutusta on myös laivatyöympäristöön ja merenkulkutyön tutustuminen. Terveydellisen soveltuvuuden arviointia harjoitellaan käytännönläheisesti tapausesimerkkien kautta.
Koulutukseen sisältyy kaksi lähikoulutuspäivää sekä ennakkotehtävä. Kurssilaisille ennakkoon jaettavaan ohjemateriaaliin tutustuminen sekä niihin perustuvan ennakkotentin tekeminen ovat osa pätevöittävää koulutusta.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu merimieslääkärin pätevyyttä hakeville lääkäreille. Huom! Liikenne- ja viestintävirasto (Traficom) ei voi hyväksyä merimieslääkäriksi 1.7.2018 jälkeen lääkäriä, jolla ei ole soveltuvan alan erikoislääkärin oikeuksia ja joka ei ole toiminut ennen 1.7.2018 merimieslääkärin toimessa. Siirtymäsäännökset mahdollistavat erikoistumattoman lääkärin hyväksymisen merimieslääkäriksi vain, jos hän on toiminut merimieslääkärin tehtävissä ennen lain voimaantuloa.

Koulutus soveltuu myös päivityskoulutukseksi jo aiemmin merimieslääkärihyväksynnän saaneille lääkäreille. Jos kurssilla on tilaa, voidaan koulutukseen ottaa myös muita merenkulkijoiden terveydenhuollossa toimivia terveydenhuollon ammattilaisia (terveydenhoitajat, työfysioterapeutit, työpsykologit).

Koulutuspaikka

Jäänmurtaja (toinen päivä Työterveyslaitos, Helsinki)
Topeliuksenkatu 41b
00250
Helsinki

Kustannukset

790,00 EUR + alv 0%
Hinta sisältää sähköisen materiaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merimieslääkäri ja merenkulku, pätevöittävä peruskurssi täytä seuraavat tiedot: