Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merimiesterveyskeskusten henkilöstön koulutuspäivät

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivää
16.3.2022 08.00
suomi
   
Lähiopetus
Turku
Koulutus

Merimiesterveyskeskusten henkilöstön koulutuspäivät

Merimiesterveydenhuollon erityispiirteiden vuoksi on tärkeää, että henkilöstö on perillä alan ajankohtaisista asioista, uusita ohjeista ja toimintatavoista. Tule päivittämään osaamistasi henkilöstön koulutuspäiville!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merimiesterveyskeskusten henkilöstön koulutuspäivät, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa paneudutaan laivaväen lääkärintarkastuksen uudistuksiin ja merenkulkijoiden terveydenhuollon ajankohtaisasioihin sekä harjoitellaan terveydellisen soveltuvuuden arviointia tapausesimerkkien kautta. Koulutuksessa käsitellään myös eri toimijoiden näkökulmasta merenkulun työsuojelua, työpaikkaselvityksiä ja työterveyshuoltoyhteistyötä. Koulutukseen sisältyy kaksi lähikoulutuspäivää sekä ennakkotehtävä. Kurssilaisille ennakkoon jaettavaan ohjemateriaaliin tutustuminen sekä niihin perustuvan ennakkotentin tekeminen ovat osa täydennyskoulutusta.

Koulutuksen ensimmäinen päivä järjestetään Turussa, Auriga Centerissä ja toinen päivä laivalla (M/S Viking Grace).

Lähtö merelle on ke 16.3.2022 klo 20.55 ja paluu to 17.3.2022 klo 19.50.

Kohderyhmä

Koulutuksemme on suunnattu laivaväen lääkärintarkastuksia tekeville merimieslääkäreille sekä merimiesterveyskeskuksissa työskenteleville terveydenhoitajille, fysioterapeuteille ja psykologeille. Jos kurssilla on tilaa, niin kaikki muutkin merenkulkijoiden terveydenhuollossa toimivat henkilöt ovat tervetulleita koulutukseen. Koulutus soveltuu merimieslääkäreiden täydennyskoulutukseksi.

Koulutuspaikka

Business Auriga Center (toinen päivä laivalla M/S Viking Grace)
Juhana Herttuan Puistokatu 21
20100
Turku

Kustannukset

760,00 EUR + alv 0%
Hinta sisältää sähköisen materiaalin ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merimiesterveyskeskusten henkilöstön koulutuspäivät? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Täydennä osaamistasi Lahdessa!

Kevään koulutustarjonnassa mm. Sertifioitu ratkaisukeskeisen lyhytterapian koulutusohjelma ja Lasten ja nuorten psyykkisten ongelmien terapeuttinen ohjaaja. 

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merimiesterveyskeskusten henkilöstön koulutuspäivät täytä seuraavat tiedot: