Mikro-oppimisen kirjasto

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Itseopiskeltava materiaali, käytössä 6 kk
Koulutukseen on jatkuva haku.
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Mikro-oppimisen kirjasto

Tuntuuko, ettei osaamisen kehittämiselle löydy aikaa? Kaipaatko nopeasti hyödynnettäviä, konkreettisia ideoita ja vinkkejä työhyvinvointiin, työturvallisuuteen, työn muutokseen ja työhyvinvoinnin johtamiseen? Mikro-oppimisen kirjasto tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankkia valtavan määrän oppimissisältöä joko omaan tai työyhteisösi käyttöön, arjen työhyvinvoinnin tueksi. Mikro-oppiminen on myös loistava sosiaalisen oppimisen väline, jonka avulla on mahdollisuus tuoda aihepiiri työpaikalle omaan aktiiviseen ja syvempään käsittelyyn.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Mikro-oppimisen kirjasto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Mikro-oppimisen kirjaston monipuolisesta sisältövalikoimasta löytyy jokaiselle jotain. Käytössäsi on jo nyt yli 50 mielenkiintoista kokonaisuutta, joista voit poimia tarvetta ja kiinnostusta vastaavan herättelevän oppimissisällön ja aloittaa opiskelun. Kirjaston sisältövalikoima täydentyy koko ajan.

Mikro-oppimisen kirjaston aihealueet kattavat kokonaisuuksia niin työhyvinvointiin, työturvallisuuteen, työn muutokseen kuin työhyvinvoinnin johtamiseen. Tutustu teemoihin tarkemmin alla olevasta valikosta. Yhden sisältökokonaisuuden läpikäymiseen kannattaa varata noin 5–10 minuuttia.

Jokainen sisältökokonaisuus rakentuu pedagogisten periaatteidemme mukaan sisältäen aiheeseen johdattelevan tutkitun tiedon osuuden, harjoituksia sekä käytännönläheisiä vinkkejä sinun ja työyhteisönne käyttöön. Näin siirrät vinkit ja opitun nopeasti omaan työarkeen ja tiimin yhteiseen keskusteluun.

Kohderyhmä

Mikro-oppimisen kirjasto sopii niin yksittäisille oppijoille kuin työyhteisöille: kaikille, jotka haluavat päivittää omaa osaamistaan kiireisen arjen keskellä nopeiden, herättelevien oppimissisältöjen avulla. Yksittäiset sisällöt ovat helposti ja kustannustehokkaasti räätälöitävissä myös omalle oppimisalustallenne.

Mikro-oppimisen kirjasto on myös loistava sosiaalisen oppimisen työkalu. Mitä jos ottaisitte tiimipalaveriinne käytännöksi keskustella vaihtuvasta työhyvinvoinnin aihealueesta Työterveyslaitoksen huippuasiantuntijan alustamana? Keskustelun pohjana voi olla kunkin ennakkoon opiskelema yhdessä valittu moduuli. Näin oppiminen jatkuu varsinaisen opiskeluajan jälkeen ja pääsette yhdessä pohtimaan teemaa omasta näkökulmastanne ja pitämään tärkeää aihetta esillä.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%
6 kk:n käyttömaksu mikro-oppimisen kirjastoon

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Mikro-oppimisen kirjasto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Mikro-oppimisen kirjasto täytä seuraavat tiedot: