Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen ja vastuuttomaan työkäyttäytymiseen

Työterveyslaitos
Yhteenveto
klo 9.00 - 12.00, 3 tuntia
10.5.2022 09.00
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen ja vastuuttomaan työkäyttäytymiseen

Mitä on työpaikkakiusaaminen? Kenen tehtävä on puuttua? Miten setviä pitkittyneitä konfliktitilanteita? Mitä on vastuuton työkäyttäytyminen ja miten siihen puututaan? Miten ehkäistä ennalta ja vaikuttaa toimintakulttuuriin? Tule kuulemaan ja keskustelemaan näistä aiheista odotettuun koulutukseemme!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen ja vastuuttomaan työkäyttäytymiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Tiiviin koulutuksen aikana on mahdollista kysymysten esittäminen sekä kokemusten ja ideoiden jakaminen osallistujien kesken osallistavan sähköisen alustan ja chat-toiminnon avulla. Koulutuksesta saat todistuksen.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöstöjohtajille, -asiantuntijoille ja -kehittäjille, esihenkilöille, työsuojelupäälliköille, työsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille.

Voit samalla ilmoittautua myös Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen -esimiesten verkkovalmennukseen (suoritusaika 2kk).

Kustannukset

290,00 EUR + alv 24%
Voit samalla ilmoittautua myös Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen -esimiesten verkkovalmennukseen (suoritusaika 2kk).

Valmennuksen hinta ja tarjous verkkovalmennuksesta:
290€ + 50€ + Alv. 24% (ovh 100€ + Alv. 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen ja vastuuttomaan työkäyttäytymiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

5K Asiantuntijasta Esihenkilöksi

Koulutus vahvistaa ymmärrystä roolimuutoksesta asiantuntijasta esihenkilöksi. Samalla koulutus tukee ammatillista kasvua ja ammatti-identiteetin rakentumista.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen ja vastuuttomaan työkäyttäytymiseen täytä seuraavat tiedot: