Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Nollis®-webinaari: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiselle

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1 tunti
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

Koulutuksen sisältö

Epäasiallinen kohtelu, häirintä ja vastuuton työkäyttäytyminen koskettavat useimpia organisaatioita. Miten tunnistaa häirintä ja kiusaaminen? Miten ottaa puheeksi ja selvittää epäasiallisen kohtelun tilanteet? Miten ennaltaehkäistä häirintää ja vahvistaa vastuullista käyttäytymistä? Miten rakennamme ohjeet ja prosessit työpaikkakiusaamisen nollatoleranssille?

Webinaarin asiantuntijoina toimivat johtava konsultti Susanna Kalavainen ja vanhempi konsultti Antti Soikkanen Työterveyslaitokselta. Työpaikkaesimerkin kertoo työsuojelupäällikkö Maaret Mast ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksesta.

Koulutuspaikka

WebinaariKustannukset

Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Nollis®-webinaari: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiselle? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Nollis®-webinaari: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiselle täytä seuraavat tiedot: