Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Fokus kateissa? Ajanhallinta asiantuntijatyössä

Työterveyslaitos
Yhteenveto
45 minuuttia
23.10.2019 09:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Fokus kateissa? Ajanhallinta asiantuntijatyössä

”Olen vaativassa asiantuntijatehtävässä, jossa pitäisi tehdä kehittämistyötä, mutta kaikki aika menee juoksevien asioiden hoitoon.” Tuttua? Asiantuntijatyöhön liittyy ajanhallinnan ongelmia, jotka tunnistavat lähes kaikki sähköpostiinsa ja puhelimeensa sidotut, Skype-kokousten, vaihtuvien yhteistyökumppaneiden ja muuttuvien aikataulujen maailmassa työtään tekevät. Webinaarissa:

• Kuvataan tyypillisimpiä ajankäytön haasteita asiantuntijatyössä.
• Tarkastellaan työpaikan roolia ja työyhteisötason merkitystä ajankäytön ongelmien ratkaisuissa.
• Esitellään tutkimukseen perustuvia ja toimiviksi testattuja ajanhallinnan ratkaisuja yksittäisten asiantuntijoiden ja työpaikkojen tarpeisiin, erityisesittelyssä Aika & fokus -verkkovalmennus.

Henkilöstön kehittäjä, esimies, työsuojelu-, työhyvinvointi- ja työterveyshuoltotoimija – tule kuulolle webinaariin ja opi, millä avuilla työn aikapaineita päästään purkamaan ja työn fokus palautettua olennaiseen. Ajankäytön ongelmia ja niiden ratkaisuja kuvaa tutkija Kirsi Yli-Kaitala, Aika & fokus -verkkovalmennusta esittelee kehittämispäällikkö Eero Nukari.

Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Fokus kateissa? Ajanhallinta asiantuntijatyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Fokus kateissa? Ajanhallinta asiantuntijatyössä -webinaarissa tutustut ajanhallinnan keinoihin.

Kohderyhmä

Henkilöstön kehittäjät, esimiehet, työsuojelu-, työhyvinvointi- ja työterveyshuoltotoimijat.

Kustannukset

Webinaari on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Fokus kateissa? Ajanhallinta asiantuntijatyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Fokus kateissa? Ajanhallinta asiantuntijatyössä täytä seuraavat tiedot: