Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Millaisia muutoksia ja mahdollisuuksia tekoäly tuo tulevaisuuden työelämään?

Työterveyslaitos
Yhteenveto
45 minuuttia
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Millaisia muutoksia ja mahdollisuuksia tekoäly tuo tulevaisuuden työelämään?

Sinulla ja työpaikallasi on mahdollisuus verkkovalmennuksemme avulla kehittää omaa osaamistanne tekoälystä ja digitalisaatiosta ja oppia, miten ne muuttavat työtä sekä työelämää. Mitä mahdollisuuksia tekoäly tarjoaa? Miten se vaikuttaa työhyvinvointiin? Tule kuuntelemaan maksutonta webinaaria, josta saat avaimia ottaa organisaatiosi mukaan tähän tekoälyn ja digitalisaation siivittämään yhteiskuntamme ja työelämän muutokseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Millaisia muutoksia ja mahdollisuuksia tekoäly tuo tulevaisuuden työelämään?, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Webinaari käsittelee tekoälyä ilmiönä ja digitalisaation roolia työn muutoksessa: Millaisia muutoksia ja mahdollisuuksia tekoäly ja digitalisaatio tuovat tulevaisuuden työelämään? Millaista osaamista työntekijöiltä silloin vaaditaan?

Kohderyhmä

Webinaari soveltuu kaikille tekoälystä kiinnostuneille, jotka haluavat olla teknologian ja työelämän muutoksessa mukana. Suosittelemme webinaaria erityisesti henkilöstön kehittäjille, esimiehille, työsuojelu-, työhyvinvointi- ja työterveyshuoltotoimioille.

Kustannukset

Webinaari on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Millaisia muutoksia ja mahdollisuuksia tekoäly tuo tulevaisuuden työelämään?? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Millaisia muutoksia ja mahdollisuuksia tekoäly tuo tulevaisuuden työelämään? täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!