Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen

Työterveyslaitos
Yhteenveto
45 minuuttia
13.11.2019 09:00
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen

Apua, työyhteisössä on jännitteitä ja väärinkäsityksiä. Muutoksien jälkeen tunnelmat eivät ota rauhoittuakseen. Entiset kiistat puskevat esiin ja lakikin velvoittaa puuttumaan. Työpaikkakiusaaminen vaikuttaa koko työyhteisöön. Epäasiallinen kohtelu, häirintä ja syrjintä työpaikalla aiheuttavat stressiä työntekijälle ja voivat johtaa sairauspoissaoloihin.

Miten toimia, jos työyhteisössä ilmenee epäasiallista kohtelua tai työpaikkakiusaamista? Mitä esimies voi tehdä, miten työyhteisön jäsenen tulee toimia? Millaiset toimintatavat auttavat meitä ja vahvistavat vastuullista työpaikkakäyttäytymistä? Entä miten tukea esimiesten ja työyhteisön jäsenten osaamista työpaikkakiusaamisen hallinnassa?

Tule kuulemaan maksuttomaan webinaariimme vanhempi konsultti Antti Soikkasen ja kehittämispäällikkö Sara Lamminmäen johdanto ja vinkit kohti vastuullista työpaikkaa ja työpaikkakiusaamisen nollatoleranssia.

Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen -webinaarissa saat työkaluja kohti työpaikkakiusaamisen nollatoleranssia ja vastuullista työpaikkaa.

Kohderyhmä

Henkilöstön kehittäjät, esimiehet, työsuojelu-, työhyvinvointi- ja työterveyshuoltotoimijat.

Kustannukset

Webinaari on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Nollatoleranssi työpaikkakiusaamiseen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!