Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Työn imua työtä tuunaamalla

Työterveyslaitos
Yhteenveto
45 minuuttia
suomi
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit

OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Työn imua työtä tuunaamalla

Arki puskee eteenpäin. Monesti meillä on liikaa kiireen tuntua tai rutiinin voimaa, jonka avulla mennään päivästä toiseen. Uuden omaksumiseen ei vain tunnu olevan aikaa, vaikka mieli kaipaisikin jonkinlaista muutosta tai uudenlaista tekemistä.

Useimmissa työtehtävissä on mahdollista vaikuttaa ainakin jonkin verran esimerkiksi työn sisältöön tai työskentelytapoihin, eli tuunata työtä. Tuunaaminen tarkoittaa työntekijästä lähtevää oman työn muokkaamista siten, että työstä tulee mielekkäämpää. Oman työn tuunaaminen lisää työn imua ja vähentää sen kuormittavuutta.

Pienetkin asiat vaikuttavat siihen, miltä työn tekeminen tuntuu. MITÄPÄ JOS jarruttaisit hieman, pysähtyisitkin oman työsi äärellä ja miettisit, mitkä asiat tuovat sinulle virtaa ja onnistumisen tunnetta, mitä haluaisit tehdä työssäsi enemmän tai miten haluaisit muokata omaa työtäsi. Sitten vai rohkeasti kokeilemaan ja soveltamaan asioita omaan työhön!

Tule kuulolle maksuttomaan webinaariimme ja poimi asiantuntijamme Telma Rivinojan tuunaamisvinkit talteen omaan työarkeesi! Haasta mukaan myös kollega tai kaveri!

Webinaari tallennetaan ja linkki tallenteeseen lähetetään kaikille ilmoittautuneille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Työn imua työtä tuunaamalla, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Työn imua työtä tuunaamalla -webinaarissa opit tunnistamaan, mitkä tekijät työssäsi lisäävät työn imuasi ja saat keinoja niiden oma-aloitteiseen muokkaamiseen eli työn tuunaamiseen.

Kohderyhmä

Webinaari sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tai haluavat muokata omaa työtänsä paremmin vastaamaan omia tarpeita ja vahvuuksia, ja löytää uutta työn imua ja innostusta.

Henkilöstön kehittäjät, esimiehet, työsuojelu-, työhyvinvointi- ja työterveyshuoltotoimijat.

Kustannukset

Webinaari on osallistujille maksuton.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Työn imua työtä tuunaamalla? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – työterveys- ja työsuojelualan koulutusta

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta OPI VERKOSSA -webinaarisarja: Työn imua työtä tuunaamalla täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!