🌲 Metsästätkö tilaisuuteenne valovoimaista puhujaa? Etsitkö oikeanlaista innostajaa? Löydät sivustoltamme nyt uutuutena Speakersforumin laajan puhuja- ja juontajakattauksen »

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Kehity kouluttajana

Työterveyslaitos
Yhteenveto
1 päivä + ennakkotehtävä verkossa
15.3.2023 08.30
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Kehity kouluttajana

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -Kehity kouluttajana koulutus päivittää Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajakortin. Kortin voimassaolo edellyttää kouluttajatietojen ja -taitojen päivittämistä viiden vuoden välein. Kehity kouluttajana -koulutus syventää Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kouluttajan asiantuntemusta verkko-opinnoissa, lähiopetuksessa sekä käytännön kokeen arviointitilanteissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Kehity kouluttajana, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

1) Potilassiirtojen Ergonomiakortti® -kehity kouluttajana koulutuksen sisältö ja organisointi
2) Millainen on kouluttajan rooli verkossa
3) Erilaiset oppijat ja opetustilanteet käytännön lähipäivillä
4) Käytännön kokeen arviointi ja palautteen antaminen

Ennen koulutuspäiviä tehdään ennakkotehtävä verkossa.

Kohderyhmä

Potilassiirtojen Ergonomiakortti®-kouluttajat, jotka haluavat päivittää kouluttajapätevyytensä.

Koulutuspaikka

Algol Trehab Oy, Espoo
Karapellontie 6
02610
Espoo

Kustannukset

446,40 EUR
Hinta sisältää opetuksen ja materiaalit. Työterveyslaitoksen koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuminen perutaan kolme viikkoa ennen koulutuksen alkua, on se maksuton. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet koulutuksen hinnasta ja koko hinnan, jos osallistuja peruuttaa tulonsa kolme päivää ennen koulutuksen alkua, keskeyttää koulutuksen tai jättää kokonaan saapumatta koulutukseen. Osallistujat saavat vahvistuksen viimeistään viikko ennen koulutuksen alkua. Osallistumismaksu laskutetaan maksuttoman peruutusajan päätyttyä. Tutustu tarkemmin:
Peruutusehdot.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Kehity kouluttajana? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Potilassiirtojen Ergonomiakortti® - Kehity kouluttajana täytä seuraavat tiedot: