Psykologinen palautuminen ja stressinsäätely työyhteisössä

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
7.2.2024 klo 14-16 ja 6.3.2024 klo 14-16
Hinta
250 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
7.2.2024 klo 14-16 ja 6.3.2024 klo 14-16
Hinta
250 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
7 helmikuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Psykologinen palautuminen ja stressinsäätely työyhteisössä

Koulutus tarjoaa tiiviin, ajankohtaiseen tutkimustietoon pohjautuvan tietopaketin ja yhteistä keskustelua psykologisesta palautumisesta ja stressinsäätelystä. Palautumisen kehittäminen tukee työhyvinvointia ja voi auttaa omalta osaltaan myös ehkäisemään työuupumusta, joka on valitettavan yleinen, työkykyä rajoittava haaste. Etä- ja hybridityö ovat tuoneet uusia haasteita palautumiseen ja työn ja vapaa-ajan välillä tasapainoiluun, joihin tässä koulutuksessa etsimme yhdessä ratkaisuja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Psykologinen palautuminen ja stressinsäätely työyhteisössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Kaksi kahden tunnin etäkoulutusta + omaan työhön liittyvä välitehtävä koulutusten välillä

1. Osa: Palautumisen perusteet ja oma palautuminen 7.2.2024 klo 14-16.

• Mitä työstä palautuminen on ja mihin meistä jokainen tarvitsee sitä? • Palautumiseen vaikuttavat työn vaatimukset ja voimavarat • Stressireaktio kehossa ja mielessä • Miten tunnistaa palautumisen tarve ja onnistunut palautuminen? • Palautumisen tukeminen työpäivän aikana ja vapaa-ajalla • Vireystilan säätely työpäivän aikana

2. osa: Palautumisen edistäminen työyhteisössä 6.3.2024 klo 14-16.

• Palautuminen työyhteisössä: Millaiset asiat työyhteisössä vaikuttavat palautumiseen? Miten kiireeseen, stressiin ja palautumiseen suhtaudutaan työyhteisössä? • Milloin kannattaa olla huolissaan alaisen tai työtoverin jaksamisesta? • Miten työpaikalla voidaan yhdessä rakentaa paremmin palautumista ja työhyvinvointia tukevaa kulttuuria? • Mitä minä esihenkilönä voin tehdä/voin ehdottaa esihenkilöni tekevän paremman palautumisen eteen? • Työn tuunaamisesta keinoja palautumisen ja työhyvinvoinnin tukemiseen: Miten jokainen voi itse tukea jaksamistaan ja työn imuaan tuunaamalla työtään? Miten erityisesti esihenkilönä voi tukea työn tuunaamista myös työyhteisössä?

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

7 helmikuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöstön kehittäjille, työsuojelutoimijoille, esihenkilöille ja johtajille sekä työhyvinvoinnin asiantuntijoille.

Koulutuspaikka

etäkoulutusKustannukset

250,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Psykologinen palautuminen ja stressinsäätely työyhteisössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu