Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Resilientti organisaatio ja toipuminen-verkkokoulutus (jatkuva ilmoittautuminen)

Työterveyslaitos
Yhteenveto
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Resilientti organisaatio ja toipuminen-verkkokoulutus (jatkuva ilmoittautuminen)

Resilienssi, on ennen kaikkea taito, jota voi opetella. Minkälaiset valmiudet sinulla ja yritykselläsi tai organisaatiollasi on sopeutua tulevaisuuteen ja toimintaympäristön muutoksiin?

Resilienssi on keskeinen keino säilyttää toimintakyky, varautua tulevaan ja menestyä muuttuvassa maailmassa. Organisaation resilienssillä on todettu olevan yhteys sen asiakasuskollisuuteen, kannattavuuteen ja tuottavuuteen. Verkkokoulutus antaa sinulle valmiuksia kehittää organisaatiosi uudistumiskykyä eli resilienssiä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Resilientti organisaatio ja toipuminen-verkkokoulutus (jatkuva ilmoittautuminen), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuksen sisältö

Verkkokoulutus koostuu viidestä osiosta:

1. Resilienssi – Mitä se on ja miksi se on niin tärkeää?
2. Johtaminen ja empatia – Ihmistä arvostava johtaminen
3. Yhteistyö ja kumppanuudet – Yhteistyön vahvistaminen organisaation
sisällä ja kumppaneiden kanssa
4. Ennakointi – Välineistöä ympäristössä tapahtuvien muutosten
tarkkailuun ja tarkkailusta syntyvän tiedon käyttämiseen
5. Kriisi ja toipuminen – Miten organisaatio selviää ja toipuu kriisistä?

Verkkokoulutus sisältää teoriatietoa ja runsaasti erilaisia tehtäviä sekä omatoimiseen opiskeluun että yhdessä työyhteisössä tehtäväksi. Yhden osion läpikäymiseen on hyvä varata noin 1 – 1,5 tuntia.

Kohderyhmä

Verkkokoulutus sopii kaikille organisaation jatkuvuudesta ja uudistumiskyvystä kiinnostuneille. Verkkokoulutukseen voi osallistua koko työyhteisö tai itsenäinen osallistuja.

Kustannukset

139,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Resilientti organisaatio ja toipuminen-verkkokoulutus (jatkuva ilmoittautuminen)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Miten sinä johdat?

Osallistu Palvelevan johtamisen kehittymisohjelmaan (ESLC™) tai käy ohjelman osa SLII®-valmennus erikseen verkossa. Tutustu valmennuksiin!

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Resilientti organisaatio ja toipuminen-verkkokoulutus (jatkuva ilmoittautuminen) täytä seuraavat tiedot: