Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus

Minkälaiset valmiudet organisaatiollanne on sopeutua tulevaisuuteen ja toimintaympäristön muutoksiin? Organisaatioresilienssi auttaa organisaatiota säilyttämään toimintakykynsä niin ennakoitavissa kuin äkillisissäkin muutoksissa ja toimimaan jopa edelläkävijänä. Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus haastaa koko organisaation mukaan jatkuvasti havainnoimaan, ennakoimaan ja kehittämään. Resilienssistä tulee yhteinen, yhdistävä asia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennuksen tavoitteena on tutustua perustietoon organisaatioresilienssistä sekä auttaa tunnistamaan oman organisaation kehittämistarpeita.

Verkkovalmennus sisältää viisi osiota. Jokaisessa osiossa resilienssiä lähestytään eri näkökulmista.

 1. Resilienssi

  Mitä se on ja miksi se on niin tärkeää?
 2. Johtaminen ja empatia

  Ihmistä arvostava johtaminen
 3. Yhteistyö ja kumppanuudet

  Yhteistyön vahvistaminen organisaation sisällä ja kumppaneiden kanssa
 4. Ennakointi

  Välineistöä ympäristössä tapahtuvien muutosten tarkkailuun ja tarkkailusta syntyvän tiedon käyttämiseen sekä jatkuvuudenhallintaan
 5. Kriisi ja toipuminen

  Miten organisaatio selviää ja toipuu kriisistä?


Verkkovalmennus sisältää teoriatietoa ja runsaasti erilaisia tehtäviä sekä omatoimiseen opiskeluun että yhdessä työyhteisössä tehtäväksi. Yhden osion läpikäymiseen on hyvä varata noin 1 – 1,5 tuntia.

Kohderyhmä

Verkkovalmennus sopii kaikille resilienssistä kiinnostuneille ja kehittämisestä vastaaville henkilöille. Verkkovalmennukseen voi osallistua koko työyhteisö tai sen voi opiskella itsenäisesti. Valmennusta voi yhdistää lisäpalveluita, kuten työpajoja ja webinaareja.

Kustannukset

139,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Resilientti organisaatio ja toipuminen -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: