Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Säteily ja terveys

Työterveyslaitos
Yhteenveto
2 päivää
1.2.2023 08.30
suomi
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus

Säteily ja terveys

Haluatko olla luokkaan A kuuluva säteilytyöntekijöiden terveydentilan seurantaa tekevä työterveyslääkäri? Oletko suorittanut työterveyshuollon pätevöittävän koulutuksen tai oletko työterveyshuollon erikoislääkäri?

Tämä koulutus antaa sinulle pätevyyden tehdä em. terveydentilan seurantaa.

Koulutuksessa saat lisätietoa säteilylle altistumisesta työpaikoilla, säteilyturvallisuudesta, säteilyn terveydellisistä vaikutuksista ja työntekijöiden terveyden seurannasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Säteily ja terveys, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään säteilyfysiikan ja säteilybiologian perusteet ja säteilyn terveydelliset vaikutukset sekä säteilylle altistumista työpaikoilla etenkin terveydenhuollossa, teollisuudessa ja ydinvoimateollisuudessa. Koulutus sisältää myös ajankohtaiset säädökset ja säteilytyöntekijöiden terveyden seurannan toteutuksen käytännön tapausesimerkkien avulla.

Ennakkotehtävä

Koulutus koostuu päivitettyjen virallisten vaatimusten mukaisesti kahdesta lähiopetuspäivästä sekä pakollisista ennakkotehtävistä. Ennakkotehtävät lähetetään etukäteen osallistujille.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työterveyslääkäreille ja työterveyshoitajille. Myös jo aiemmin pätevöityneet voivat osallistua koulutukseen kerratakseen säteilyyn ja sen vaikutuksiin liittyviä osa-alueita.

Koulutuspaikka

Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41b
00250
Helsinki

Kustannukset

930,00 EUR
Koulutuksen hinta sisältää opetuksen ja sähköisen koulutusmateriaalin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Säteily ja terveys? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Säteily ja terveys täytä seuraavat tiedot: