Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus

Työterveyslaitos, Verkossa
Kesto
6 tuntia
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
6 tuntia
Hinta
195 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
Koulutukseen on jatkuva haku. katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 195 EUR + alv 24 % / osallistuja

Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus

Verkkovalmennuksen opiskeltuasi sinulla on keinoja toimia ratkaisuhakuisesti työpaikan erilaisissa sisäilmatilanteissa. Tarkastelet sisäilma-asioita laajasti ja tutustut niihin työnantajan, kiinteistön omistajan, rakennuksen tutkijan, työterveyslääkärin ja muiden toimijoiden näkökulmista. Perehdyt sisäilmatilanteiden toimintamalliin, sisäilmaan liitettyyn oireiluun ja viestintään. Valmennus on tutkittuun tietoon pohjaava tietopaketti työpaikan sisäilmatilanteiden ratkaisemiseen alan parhailta asiantuntijoilta.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennuksessa on viisi teemaosiota:
  1. Yhteistyö sisäilma-asioissa
  2. Rakennuksen olosuhteiden selvittäminen
  3. Terveydellisen merkityksen arviointi sisäilmatilanteissa
  4. Sisäilmaan liitetty oireilu
  5. Sisäilmaviestintä ja työyhteisö
Verkkovalmennuksen sisältö pohjautuu Työterveyslaitoksen sisäilma-aihepiirin ohjeisiin ja oppaisiin. Valmennuksessa niiden keskeiset näkökulmat on koottu helposti omaksuttavaan muotoon lukuaineistoiksi, asiantuntijoiden videoiksi, oppimista tukeviksi tehtäviksi ja konkreettisiksi työkaluiksi arjen työhön. Opittua sovelletaan omaan työhön ja työpaikkaan. Valmennusmateriaalin on laatinut moniammatillinen asiantuntijaryhmä, johon kuuluu rakennusterveyden asiantuntijoita, lääkäreitä ja työyhteisöasiantuntijoita.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Koulutukseen on jatkuva haku.

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille työpaikkojen sisäilma-asioiden kanssa tekemisissä oleville toimijoille, erityisesti sisäilmaryhmien jäsenille. Valmennuksesta hyötyvät esimerkiksi esihenkilöt ja johto, työsuojelun ja työterveyshuollon henkilöt, kiinteistön omistajat ja rakennuttajat sekä sisäilmastoselvityksiä tekevät asiantuntijat.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työpaikan sisäilmaosaajaksi -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työterveyslaitos
Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...

Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu