Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sisäilmasto-ongelmat hallintaan -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)

Työterveyslaitos
Yhteenveto
Noin 6 tuntia
suomi
   
Verkossa
Koulutus

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus sisältää kuusi osiota:
1. Toimintamalli
2. Sisäilmaryhmän kokoonpano ja toiminta
3. Rakennuksen olosuhteiden selvittäminen
4. Terveydellinen merkitys ja sisäilmastokysely
5. Sisäilmaan liitetty oireilu
6. Sisäilmaviestintä

Kukin osio koostuu asiantuntijoiden laadukkaista tietoiskuvideoista, tehtävistä oppimisen tueksi ja konkreettisia työkaluja arjen työhön. Yhden osion oppimateriaaliin tutustuminen kestää noin tunnin, jonka voit jakaa osiin sinulle parhaiten sopiviin hetkiin. Opittua sovelletaan omaan työhön ja työpaikkaan.

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille sisäilma-asioiden kanssa tekemisissä oleville avainhenkilöille ja toimijoille sekä sisäilmaryhmien jäsenille.

Valmennuksesta hyötyvät esimerkiksi esimiehet ja johto, työsuojelun ja työterveyshuollon henkilöt, kiinteistön omistajat ja rakennuttajat sekä sisäilmastoselvityksiä tekevät asiantuntijat. Valmennuksen avulla voidaan lisätä myös tilojen käyttäjien ymmärrystä sisäilma-asioista.

Eurofins hyväksyy Sisäilmasto-ongelmat hallintaan -verkkovalmennuksen RTA-/SISA-täydennyskoulutukseksi. Koulutus hyväksytään osaksi työterveyshuoltoon erikoistuvan lääkärin erikoistumisopintoja.

Kustannukset

200,00 EUR + alv 24%
Saat tämän verkkovalmennuksen -40% hintaan, eli 120€ + alv, ostaessasi tämän verkkovalmennuksen huhtikuun 2021 loppuun mennessä. Alennushinta huomioidaan laskussa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäilmasto-ongelmat hallintaan -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäilmasto-ongelmat hallintaan -verkkovalmennus (jatkuva ilmoittautuminen) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: