Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sujuva aivotyö -verkkovalmennus

Työterveyslaitos
Yhteenveto
noin 5-6 tuntia
Jatkuva haku
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Sujuva aivotyö -verkkovalmennus

Aivotyö on tiedolla työskentelyä, mikä on nykyisin osa melkeinpä jokaisen työtä. Verkkovalmennuksessa saat keinoja työn sujuvoittamiseen ja kuormituksen hallintaan kognitiivista ergonomiaa parantamalla. Työyhteisöissä työkulttuuri kehittyy valmennuksen avulla yhteisen keskustelun ja yhteisten toimintatapojen myötä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sujuva aivotyö -verkkovalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Koulutuksen sisältö

Verkkovalmennus koostuu seitsemästä osiosta, jotka ovat:
  1. Tervetuloa
  2. Ihmisen mittainen työ
  3. Kuormittava aivotyö
  4. Innostava aivotyö
  5. Aivotyö etätyössä
  6. Aivotyö työyhteisössä
  7. Lopetus


Verkkovalmennukseen kuuluu myös aivotyökysely, joka toteutetaan kaikissa yli 10 hengen ryhmissä. Työterveyslaitoksen kehittämässä kyselyssä selvitetään työn vaatimuksia ihmisen tiedonkäsittelykykyjen näkökulmasta. Kyselyllä on kerätty yli 11 000 vastausta yli sadalta suomalaiselta työpaikalta. Vastausten perusteella tunnistamme teidän työpaikkanne yleiset, innostavat ja kuormittavat aivotyön vaatimukset. Tämän tilannekuvan pohjalta aivotyön kehittäminen voidaan kohdentaa oikeisiin asioihin.

Kohderyhmä

Verkkovalmennus on suunniteltu yksilöille ja yhteisöille, jotka haluavat panostaa kognitiiviseen ergonomiaan yksilö- ja työyhteisötasolla sekä perehtyä tietotyöläisen kuormituksen hallintaan ja työn sujuvoittamiseen. Valmennuksesta hyötyvät esimerkiksi HR-ammattilaiset, esihenkilöt, työsuojeluhenkilöstö sekä koko henkilöstö.

Verkkovalmennuksen avulla sekä yksilö että työyhteisö perehtyy tietotyöläisen kuormituksen hallintaan ja työn sujuvoittamiseen ja saa konkreettisia keinoja aivotyöystävällisten toimintatapojen edistämiseen ja käyttöönottoon.

Kustannukset

195,00 EUR + alv 24%
Hinta / osallistuja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sujuva aivotyö -verkkovalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työterveyslaitos

Työterveyslaitos – Hyvinvointia työstä

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka tutkii, palvelee ja kouluttaa. Työterveyslaitoksen visio on, että työstä syntyy hyvinvointia työpaikoille, yksilöille ja koko yhteiskunnalle. Työterveyslaitos edistää työterveyttä eli työyhteisöjen ja yksilöiden kyvykkyyttä ja mahdollisuuksia toimia muuttuvan työelämän erilaisissa tilanteissa sekä pyrkii siihen, että...


Lue lisää kouluttajasta Työterveyslaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työterveyslaitos

Topeliuksenkatu 41
00250 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ttl.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sujuva aivotyö -verkkovalmennus täytä seuraavat tiedot: